Sobota 31. října. Svátek má Štěpánka.

Equa bank je podle veřejnosti druhou nejlepší bankou na trhu

Banky Equa bank 04.03.2014 | 11:15 0 Komentářů

Equa bank se stala v kategorii Banky a družstevní záložny druhou nejlepší bankou na trhu. Vyplývá to z jubilejního 10. ročníku ankety Zlatý Měšec 2014. Široká veřejnost vybírala v několika kategoriích a rozhodujícími parametry byla spokojenost s nabídkou služeb, jejich kvalitou, cenou a klientským servisem. Equa bank se za první dva měsíce roku 2014 umístila už v druhém nezávislém srovnání na stupních vítězů a navazuje tak na úspěchy z minulého roku.

„Jsme rádi, že naše produkty oceňují nejen odborníci, ale hlavně naši klienti. Je to pro nás odměna a motivace k dalšímu vylepšování a zdokonalování služeb, které klienti žádají. Právě získaná ocenění nás utvrzují, že jsme vykročili správným směrem a že klientům nabízíme produkty a služby, které rádi využívají,“ říká Jakub Pavel, ředitel retailového bankovnictví Equa bank.

„Equa bank dokázala přesvědčit mnoho hlasujících klientů, že za transakce a za výběry z bankomatů se nemusí platit vysoké poplatky a rovněž úvěry mohou mít dobrou úrokovou sazbu bez dalších poplatků.  Druhé místo a udělená známka 1,46 ji proto právem patří,“ komentoval výsledky čtenářské ankety Zlatý měšec 2014 Dalibor Chvátal, šéfredaktor serveru měšec.cz, jež anketu pořádá.

Anketa Zlatý Měšec je komplexním hodnocením bankovních institucí a jejich služeb v České republice. Široká veřejnost se mohla vyjádřit pomocí známkování od 1 do 5 k tomu, jak jsou spokojeni s nabídkou, kvalitou a cenou služeb a také s klientským servisem bank. Soutěž probíhala od 25. listopadu 2013 do 25. ledna 2014.