CZK/€ 25.155 -0,32%

CZK/CHF 25.687 -0,48%

06. 12. 2017

Subjekty:

Equa bank excelovala na AppParade Nová aplikace mobilního bankovnictví Equa bank získala bronzové ocenění.

Mobilní aplikace Equa bank se umístila na 3. místě v populární soutěži nejlepších mobilních aplikací českého a slovenského původu AppParade. Soutěž se koná jednou za čtvrt roku a jejím cílem je ocenit novinky ze světa mobilních aplikací. Mobilní aplikace Equa bank získala ocenění jako jediná aplikace zastupující bankovní sektor.

„Naše nová mobilní aplikace prošla kompletním redesignem a přidali jsme celou řadu nových funkcí. Zároveň jsme zjednodušili zadávání plateb a celkově ovládání aplikace. Velmi si vážíme všech hlasů, které jsme na soutěži obdrželi a jsme rádi, že se naše aplikace těší tak velké oblibě,“ komentuje Jakub Pavel, ředitel retailového bankovnictví Equa bank. „Zároveň je to pro nás závazek, aplikaci neustále vyvíjíme a plánujeme do ní přidat další nové funkce, o které nás klienti žádají, a přitom zachovat její jednoduchost,“ dodává Jakub Pavel.

Equa bank spustila vylepšenou verzi aplikace mobilního bankovnictví v září letošního roku. Uživatelsky největší změnou je autorizace plateb do 10 000 korun otiskem prstu a také silnější zabezpečení. Aplikace je přitom určena pro uživatele systému Android i iOS, verze pro systém Android se jmenuje „Equa bank nový koncept“.

Tisková zpráva Equa bank