CZK/€ 25.305 -0,06%

18. 04. 2016

2 komentáře

DEGIRO ZAVÁDÍ INVESTOVÁNÍ ZDARMA V ČESKÉ REPUBLICE

Počínaje dnešním dnem si investoři u DEGIRO mohou vybudovat portfolio ETF bez placení transakčních poplatků. Klienti si mohou vybrat ze seznamu více než 700 burzovně obchodovaných ETF fondů. DEGIRO je jediný broker v České republice, který toto nabízí klientům. ETF jsou skvělé produkty na vybudování diverzifikovaného portfolia při nízkých nákladech. Často se setkáváme s klienty, kteří  nediverzifikkují své portfolio dostatečně. Tím, že umožňujeme investování do ETF bez poplatku, doufáme, že klienti budou používat tyto produkty v budoucnu častěji.

Očekáváme, že tato nabídka bude pomáhat lidem, kteří chtějí zodpovědně investovat do ETF. Brokerské poplatky odrazují investory od šance investovat malé částky měsíčně. DEGIRO tomu učinilo konec. Od dnešního dne budou mít investoři přístup k 700 ETF bez poplatku.

Chcete-li zobrazit podrobnou nabídku a porovnat ji s jinými brokery v České republice, následujte prosím tento odkaz. Zde také najdete úplný seznam ETF bez poplatku, které nabízíme.

Fintech DEGIRO nabízí obchodování s cennými papíry za mnohem nižší ceny v porovnání s jinými brokery. Používáme takovou technologii ve všech našich procesech, která je činí velmi efektivními. Předáváme výhody získané z našeho FINTECH přístupu našim klientům prostřednictvím nižších nákladů. Tento přístup jasně funguje u českých investorů, jelikož mohou ušetřit v průměru o 76% na transakčních poplatcích. Nejen na místních trzích, ale i na mezinárodních trzích. DEGIRO zaznamenalo trojnásobný nárůst klientů v loňském roce. V nedávné době se zaregistroval jubilejní 100.000 investor, tržby společnosti se zvýšily o 176%.

Finanční zabezpečení
Investice u DEGIRO jsou 100% odděleny a drženy v rámci samostatné úschovy. To znamená, že všechna aktiva klientů jsou bezpečně oddělena od společnosti DEGIRO. Jediné úlohy tohoto opatrovnického subjektu jsou správa a úschova vašich investic. V souladu se zákonem nevykonává žádné jiné činnosti. V nepravděpodobném případě, že se DEGIRO dostane do problémů, finanční prostředky klientů se nedostanou do konkurzní podstaty, ale zůstanou majetkem společnosti zajišťující úschovu. Peníze jsou zde účelově vázány, bezpečně drženy a nejsou smíšeny s majetkem DEGIRO.

Úroveň ochrany majetku a investic je něco, čeho si mnozí stávající investoři stále nejsou vědomi u svého stávajícího makléře. V protikladu k zažitým bankovním standardům, v DEGIRO se nemusíte obávat o naší bonitu. DEGIRO je pod dohledem Úřadu pro finanční trhy (AFM), který dohlíží na její poskytované služby, a pod dohledem Nizozemské národní banky (DNB), která dohlíží na ostatní aspekty jejího podnikání.

Vstoupit do diskuze 2 komentáře