Úterý 27. října. Svátek mají Šarlota a Zoe.

DAVID FARSKÝ BUDE ŘÍDIT ČESKÝ I SLOVENSKÝ BISNODE

Od 1. ledna 2014 vzniká takzvaný „česko-slovenský Bisnode klastr“ tvořený třemi společnostmi – Bisnode Česká republika, a.s., Bisnode D&B Česká a Slovenská republika, s.r.o. a Bisnode Slovensko, s.r.o. Bisnode v České republice a na Slovensku tak nově bude řídit jeden manažerský tým v čele s Davidem Farským, na pozici generálního manažera. David Farský bude současně vykonávat funkci Country Managera pro Českou republiku. Současný Country Manager slovenského Bisnode Milan Seliak bude i nadále zastřešovat veškeré aktivity na Slovensku a také bude členem společného managementu.

Jsem přesvědčen, že nový model společného řízení aktivit v Čechách a na Slovensku bude přínosem pro český i slovenský tým a především pro naše zákazníky,“ říká generální manažer pro Čechy a Slovensko David Farský s tím, že vytvořením česko-slovenského Bisnode klastru se společným managementem optimálně využijeme silných obchodních vazeb a synergických efektů mezi českým a slovenským trhem, zlepšíme výsledky hospodaření, napříč trhy budeme sdílet nápady a vývojové kapacity, rychle rozšíříme produktové portfolio zejména na Slovensku, a především si tak vytvoříme prostředí pro ještě rychlejší expanzi na trhu a upevnění pozice jedničky. „Tyto změny vítám jako příležitost pro další zkvalitňování služeb a řešení poskytovaných našim obchodním partnerům,“ dodává k tomu Country Manager slovenského Bisnode Milan Seliak.