Středa 14. dubna. Svátek má Vincenc.

DALŠÍ AKVIZICE BISNODE V OBLASTI B2B FIREMNÍCH ŘEŠENÍ

Největší poskytovatel ekonomických informací o firmách v Čechách a na Slovensku, poradenská společnost Bisnode koupila od společnosti Creditinfo Solutions s.r.o. unikátní nástroj pro sledování vazeb mezi ekonomickými subjekty – Systém sledování vazeb (SSV). Touto transakcí Bisnode na trhu posiluje své postavení v segmentu velkých klientů. Po převzetí systému OCTOPUS na ověřování obchodních partnerů v lednu se letos jedná o druhou úspěšnou akvizici Bisnode v oblasti B2B firemních řešení.

„Jedním z nejvýznamnějších trendů posledních let, který sledujeme u velkých firem a finančních institucí, je posilování významu risk managementu, compliance a odhalování skrytých ekonomických propojení mezi subjekty. Akvizicí SSV tak Bisnode významně posílí své postavení na trhu u těchto zákazníků,“ říká General Manager Bisnode pro Čechy a Slovensko, David Farský s tím, že novým klientům Bisnode navíc nabídne další produkty a služby s vysokou přidanou hodnotou, včetně silného zázemí nadnárodní skupiny.

Systém sledování vazeb (SSV) je efektivní nástroj pro vizualizaci vazeb mezi ekonomickými subjekty. Kromě sledování vazeb mezi společnostmi, statutárními orgány a dalšími subjekty obsahuje také fundamentální a rizikové informace o propojených firmách a osobách.  SSV integruje více než 40 informačních zdrojů a klientům umožňuje on-line rozkrýt ekonomické pozadí každého subjektu v ČR.