Pátek 30. října. Svátek má Tadeáš.

ČSOB představuje nové flexibilní půjčky

Banky ČSOB 30.09.2013 | 13:36 1 Komentář

Od 1. října 2013 rozšíří ČSOB nabídku spotřebitelských úvěrů. Nově nabízené ČSOB Flexibilní půjčky reagují na aktuální preference klientů. Nový koncept půjček se klientovi lépe přizpůsobí a umožní mu využívat balíček flexibilních služeb, s nímž může zdarma provádět změny různého typu u neúčelových i účelových půjček a konsolidací.

„Klient s Flexibilní půjčkou může v průběhu splácení bezplatně měnit řadu parametrů v případě, že se v průběhu splácení změní klientova životní situace. To mu dává jistotu, že kdyby u něj nastala neočekávaná situace, půjčka se mu díky své flexibilitě přizpůsobí. Věříme, že nám tento krok pomůže udržet s klienty dobré a dlouhodobé vztahy. Vzhledem k aktuálnímu tématu, kterým jsou poplatky, navíc nabídneme sjednání, správu i další úkony zdarma,“ vysvětluje výhody flexibilních půjček Aleš Pospíšil, ředitel útvaru Podpora pobočkové sítě – soukromá klientela.

ČSOB Flexibilní půjčky mají hned několik výhod. Za sjednání a správu úvěru nejsou účtovány žádné poplatky, zdarma může klient nově provést mimořádnou splátku nebo půjčku zcela splatit. Další novinky se týkají možnosti odkladu, snížení a zvýšení splátek. Pokud se klient rozmyslí a zjistí, že úvěr nakonec nevyužije, má k dispozici až 30 dnů, během kterých může půjčku vrátit bez sankce.

Klient díky flexibilitě půjčky automaticky získá balíček služeb, s jehož pomocí bude moci zdarma provádět změny. V nabídce je ponecháno také standardní nastavení půjček, klient si tedy může zvolit variantu s flexibilním nastavením (ČSOB Flexi půjčka na cokoliv, ČSOB Flexi půjčka na lepší bydlení, ČSOB Flexi konsolidace) nebo bez něj (ČSOB Půjčka na cokoliv, ČSOB Půjčka na lepší bydlení, ČSOB Konsolidace).

Jeden komentář: “ČSOB představuje nové flexibilní půjčky”

1. marek napsal:

Já jsem našel půjčku vhodnou i pro lidi bez registru: http://www.smar­tpujcka.biz/ v čsob ani v žádnej banke mi nepůjčili.