Středa 13. prosince. Svátek má Lucie.

ČSOB a ČSOB Pojišťovna nově nabízí Pojištění pravidelných plateb k bankovnímu účtu

Banky 21.09.2017 | 15:26 0 Komentářů

ČSOB Pojišťovna ve spolupráci s ČSOB začala od září nabízet ochranu před nečekaným výpadkem příjmu. Jde o Pojištění pravidelných plateb k bankovnímu účtu, které pomůže překlenout nenadálé životní události. Produkt vyvinula ČSOB Pojišťovna a je nabízen výhradně prostřednictvím banky ČSOB. Díky unikátnímu modelu bankopojištění, tak Skupina ČSOB může svým klientům nabídnout další mimořádnou službu.

Představte si situaci, kdy přijdete o práci a rodina tak nebude mít na základní potřeby. Stalo se Vám, či Vašim příbuzným, že se dostali do finančních problémů díky dědickému řízení, při kterém dochází k blokaci účtu?

„Nyní přicházíme s novinkou, a to pojištěním pravidelných plateb k běžnému účtu ČSOB. V prvotní fázi bude nabízeno pojištění v jedné variantě. Velkou výhodou tohoto pojištění je neprověřování použití vyplaceného plnění, což znamená, že tyto prostředky může klient použít na cokoliv a dalším plusem je okamžitá výplata plnění,“ uvedl Milan Březina, ředitel Odboru životního pojištění ČSOB Pojišťovny.

Pojištění je nabízeno klientům ČSOB, Ery a Poštovní spořitelny:

Smrt majitele účtu – disponenti s prostředky dostanou jednorázově 30 000 Kč

Ztráta zaměstnání – majitel účtu dostane měsíčně 5 000 Kč; maximálně 6 po sobě jdoucích měsíců.

Výše krytí je pevně stanovena, není závislá na výši pravidelných plateb z běžného účtu u ČSOB.

Tisková zpráva  ČSOB a ČSOB Pojišťovny