CZK/€ 25.265 -0,04%

CZK/CHF 25.977 -0,36%

27. 06. 2022

CREDITAS v červnu podruhé zvyšuje sazby: u spořicího účtu až na 4,5 %

Banka CREDITAS od pondělí 27. června znovu zvyšuje úrokové sazby. Základní roční sazba u spořicího účtu vzrostla z 4,1 % na 4,5 %. U spořicího vkladu 1M s jednoměsíční výpovědní lhůtou je ještě vyšší, a to 4,8 % pro část vkladu do 350 tisíc korun a 4,0 pro část vkladu nad tuto částku.

„Vnímáme kroky ČNB, stejně jako poptávku klientů po spořicích produktech s krátkou výpovědní dobou. Chceme, aby naše nabídka u spoření byla mezi nejlepšími na trhu,“ říká Ivana Pícková, členka představenstva Banky CREDITAS zodpovědná za retailové produkty.

V nabídce je spořicí účet, kde je vyšší sazba na část vkladu do 350 tisíc korun (aktuálně 4,5 %) a nižší pro část vkladu nad tento limit (3,1 %) Dalším zajímavým produktem je spořicí vklad 1M, což je účet s jednoměsíční výpovědní dobou. Ten má nyní pro část vkladu do 350 tisíc korun roční úročení 4,8 % a 4,0 % pro část nad tento limit.

Banka CREDITAS nabízí rovněž termínované vklady v době trvání šest měsíců, rok, tři roky, pět let a deset let.