CZK/€ 24.660 +0,26%

CZK/£ 28.759 -0,86%

CZK/CHF 23.868 +0,07%

17. 01. 2022

CREDITAS opět zvyšuje sazby u spoření, nejvyšší sazba dosahuje 3,6 % p. a.

Banka CREDITAS od 17. ledna nabízí na Spořicím účtu+ pro nové vklady sazbu až 3,6 % p. a. pro zůstatek do 350 tisíc korun a 2,6 % p. a. pro část zůstatku nad 350 tisíc.

„Jdeme cestou akce, kdy u nově vložených peněz – tedy u převodů z jiných bank či hotovostních vkladů – budou stávající sazby navýšeny o bonus činící 0,8 %. Část vkladu do 350 tisíc korun bude mít celkem sazbu 3,6 % p. a. a část vkladu nad tento limit bude mít sazbu 2,6 %,“ vysvětluje úpravu sazeb ředitelka retailového bankovnictví Banky CREDITAS Ivana Pícková.

Sazby na produktu Spořicí účet+
Stávající vklady: 2,8 % pro část zůstatku do 350 tisíc a 1,8 % pro část zůstatku nad
Nově vložené vklady: 3,6 % pro část zůstatku do 350 tisíc a 2,6 % pro část zůstatku nad

Příklad: Pokud by klient měl už dříve na Spořicím účtu+ 100 tisíc korun a nově vložil dalších 400 tisíc korun, bude se 100 tisíc úročit sazbou 2,8 %, 250 tisíc sazbou 3,6 % a 150 tisíc sazbou 2,6 %.

Spořicí účet+ má vedení i běžné transakce zdarma, zřídit jej lze i online.