Neděle 25. října. Svátek má Beáta.

ČPP získala v soutěži Banka roku 2013 ocenění za nejlepší autopojištění na českém trhu

Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group (dále jen „ČPP“) zvítězila v kategorii Autopojištění ve 12. ročníku soutěže Fincentrum Banka roku 2013. Poprvé v historii soutěže odborná porota ocenila nejlepší pojistný produkt pro automobily mezi všemi poskytovateli povinného ručení a havarijního pojištění na českém trhu.

„Získaného ocenění si velice vážíme. V oblasti autopojištění panuje na českém trhu mimořádně silná konkurence. Pokud chcete být úspěšní, musíte umět oslovit své klienty. A pro to děláme maximum. Díky tomu pojišťujeme více než milion vozidel. Těší mě, že kvalitu námi nabízených produktů a služeb tak vysoko ocenila odborná porota a ještě větší radost mám při pomyšlení, že se jedná o ocenění, které je v rámci soutěže Banka roku udělováno vůbec poprvé,“ komentoval získání prestižního ocenění Jaroslav Besperát, generální ředitel ČPP.

S více než milionem pojištěných vozidel v povinném ručení patří ČPP mezi tři největší poskytovatele tohoto typu pojištění na domácím trhu. Strategií ČPP je nabízet jednoduché a inovativní produkty přesně podle potřeb zákazníka. Na jedné smlouvě lze sjednat povinné ručení i havarijní pojištění, včetně doplňkových připojištění a volbou rozsahu krytí upravit i finanční náročnost investice. Samozřejmostí jsou asistenční služby s vysokými bezplatnými limity. Díky digitalizovanému zpracování je 90 % škod vypláceno do 24 hodin od ukončení šetření.

V průběhu letošního roku získala ČPP ocenění také v soutěži Pojišťovna roku, kterou pořádá Asociace českých pojišťovacích makléřů. Zde každoročně boduje svým umístěním na předních místech téměř ve všech kategoriích, včetně autopojištění. Získaná ocenění rozšířil předseda představenstva a generální ředitel Ing. Jaroslav Besperát o titul Manažer roku v odvětví Bankovnictví, pojišťovnictví a poradenství a o páté místo v celkovém žebříčku nejúspěšnějších manažerů v ČR.

Fincentrum Banka roku je dlouhodobě nejsledovanějším hodnocením finančních produktů na českém trhu. Nezávislost a prestiž ocenění vyplývá nejen z faktu, že hodnocení provádí nezávislá porota a dozor nad jeho průběhem má každoročně notář. Mezi nejzajímavější novinky letošního roku patřilo zařazení nové kategorie Autopojištění roku 2013. Slavnostní vyhlášení výsledků proběhlo 12. listopadu 2013 v Praze na Žofíně.