Pondělí 14. června. Svátek má Roland.

ČPP: S Autem plus budete mít dovolenou bez starostí

Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group (dále jen „ČPP“) nabízí k cestovnímu pojištění nové připojištění Auto plus. Jedná se o speciální asistenční službu pro vozidlo používané ke krátkodobým zahraničním cestám.

„Stále více přibývá řidičů, kteří se na svou zahraniční dovolenou vydávají vlastním vozem. Právě pro ně jsme připravili novinku, která jim zajistí pomoc v případě nehody nebo poruchy nebo pokud by se řidič zranil či onemocněl a nemohl vozidlo odřídit zpět do ČR. Asistenční služba zajistí nejen náhradního řidiče, odtah a opravu vozu, ale postará se i o všechny členy posádky,“ říká Michal Šimon, manažer úseku neživotního pojištění.

Auto plus se sjednává s cestovním pojištěním Komplet na dobu maximálně 30 dní. Službu Auto plus mohou uzavřít pro své vozidlo i řidiči, kteří jiné pojištění u ČPP nemají. Pokud však má klient své vozidlo havarijně nebo odpovědnostně pojištěné u ČPP, získává výjimečné asistenční služby, kde se všechny limity asistencí sčítají. Cena se odvíjí od délky pobytu v zahraničí, do 8 dnů včetně stojí 37 Kč na den, od 11. do 30. dne včetně se cena zvyšuje na 44 Kč na den.

Výběr z asistenčních služeb Auto plus:

• odtah vozidla do opravny a místa ubytování do 100 km
  • odtah vozidla do ČR do 1 500 km (není-li možná oprava do 60 hod.)
  • oprava vozidla na místě (1 Nh)
  • ubytování pro posádku vozidla (2 000 Kč/os/noc)
  • náklady na návrat posádky do ČR do 1 500 km

„Zejména služba náhradního řidiče není v rámci jiného produktu poskytována, výhodou tohoto připojištění je možnost uzavřít jej pouze na plánovanou délku cesty. Asistenční služba zajistí pomoc v jakékoli obtížné situaci, do které se řidič může dostat a je k dispozici 24 hodin denně,“ uzavírá Michal Šimon. Novinku Auto plus lze uzavřít prostřednictvím naší klientské linky 841 444 555 a na všech pobočkách ČPP po celé ČR.