Středa 21. srpna. Svátek má Johana.

Colosseum umožňuje forexové obchody prostřednictvím mobilních aplikací

Obchodování měn patří k stále oblíbenějším formám on-line investování i v České republice. I ty nejdokonalejší investiční strategie vyžadují ovšem kontrolu, kterou v dnešní době technologií nejlépe zastanou aplikace pro chytré mobily a tablety.

Společnost Colosseum vyhověla mnoha žádostem svých zákazníků a představuje mobilní platformu MetaTrader 4 Mobile, umožňující on-line forexové investice na tabletech a chytrých telefonech s operačním systémem iPhone i Android.

Tomáš Vobořil, forexový analytik společnosti Colosseum k mobilním aplikacím říká: „Na silně konkurenčním trhu brokerů, nabízejících forexové obchodování, jsme se rozhodli jít směrem kvalitního poradenského a technického servisu. Tímto servisem se Colosseum odlišuje od jiných obchodníků a právě kvalitní mobilní platforma je součástí této naší strategie“.

Mobilní aplikace obsahuje veškeré důležité funkce, které jsou pro obchodování měn nepostradatelné a umožňují přístup k účtu z kteréhokoliv místa s internetovým připojením. Software lze bezplatně vyzkoušet při testování dema MetaTrader 4, stačí se zaregistrovat na webových stránkách www.colosseum.cz a aplikaci nainstalovat.