Čtvrtek 24. září. Svátek má Jaromír.

Colosseum povede Štěpán Pírko

Jeden z největších tuzemských obchodníků s cennými papíry vyměnil své vedení. Dosavadního předsedu představenstva Jiřího Šťastného vystřídal Štěpán Pírko, hlavní portfolio manager a také člen představenstva. Důvodem je změna akcionářské struktury, kde Štěpán Pírko odkoupil podíly dvou společníků a stal se majoritním akcionářem společnosti. S touto událostí je spojena i nová strategie firmy, která spočívá ve větší orientaci na služby s vyšší přidanou hodnotou.

„Mojí vizí je větší orientace společnosti na služby z oblasti správy portfolií. Budeme se více soustředit na kvalitu služby z pohledu zákazníka, jeho spokojenost, dosažení vysoké přidané hodnoty jak z pohledu použitých investičních strategií, tak i z pohledu péče o klienta.“ říká Pírko.

Pírko vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze. Je vedoucím oddělení Asset Management společnosti Colosseum. Finančními trhy se zabývá od roku 1993 a derivátovými trhy od roku 1997.

Společnost Colosseum byla založena v roce 1997 a jejími majiteli jsou Štěpán Pírko (56%), Zdeněk Radil (25%) a Pavel Sládek (19%).

2 komentáře: “Colosseum povede Štěpán Pírko”

1. jan napsal:

POZOR na firmu Colosseum a.s.,která jenom okrádá lidi na poplatkách a provádí nadměrné obchodování (tzv. churning) na kterém firma vydělávala a její klienti prodělávají.
    žádám všechny poškozené klienty od colosseum ,aby se ozvali na email. mostd@seznam.cz
    je v plánu podání hromadné žaloby

2. Roman napsal:

POZOR firma Colosseum jsou zloději,která jenom okrádá lidi na poplatkách a provádí nadměrné obchodování (tzv. churning) na kterém firma vydělávala a její klienti prodělávají.

ekonomika.idnes­.cz/pokuta-sest-milionu-pro-colosse …