Úterý 22. září. Svátek má Darina.

Colosseum nově umožňuje svým klientům přístup na akciové burzy

Od začátku května mohou klienti společnosti Colosseum nově využívat služeb osobního makléře pro přístup na zahraniční akciové burzy. Získávají tím přístup k tisícům akciových titulů a ETF nejen v USA a v Evropě, ale i na exotických trzích.

Mezi nově přístupné burzy patří například NYSE Euronext, NASDAQ, Deutsche Börse nebo London Stock Exchange. Mimo tyto obecně známé a tradiční trhy mají klienti možnost investovat i třeba na mexické či hong-kongské burze. „Investice do akcií byly našimi klienty dlouho poptávané, proto jsme se rozhodli rozšířit portfolio nabízených investičních služeb právě tímto směrem. Vedle komodit a forexu, na které se Colosseum dlouhodobě specializuje, budou akcie důležitou součástí našich investičních strategií,“ říká k projektu obchodní ředitel Jiří Hruška.

Služba osobního makléře (Asistent) je určena zejména pro investory, kteří nemají dostatek času, aby se svým investicím dostatečně věnovali, nebo nemají prozatím s obchodováním žádné zkušenosti, což v mnoha případech vede ke zbytečným chybám a ztrátám.