Středa 30. září. Svátek má Jeroným.

CitiProfession Medical – balíček služeb pro soukromé lékaře, stomatology a veterináře

Banky Citibank 19.03.2012 | 10:18 0 Komentářů

Citibank Europe plc uvedla 1. března 2012 na trh nový balíček služeb CitiProfession Medical, který v sobě sdružuje profesní a privátní účet a je určen především pro soukromé lékaře, stomatology a veterináře.

Uvedením tohoto balíčku rozšiřuje Citibank nabídku služeb CitiProfession o další profesní skupinu. Citibank tak reaguje také na zvýšenou poptávku po produktech šitých na míru pro vybrané cílové skupiny klientů.

V rámci balíčku CitiProfession Medical získají klienti vedení profesního účtu za měsíční poplatek 100 Kč a k tomu vedení exkluzivního privátního Citigold účtu zcela zdarma,“ popisuje nový balíček služeb Veronika Špaňárová, ředitelka retailového bankovnictví Citibank a doplňuje: „Klienti mohou v rámci balíčku také využívat služeb osobního bankéře, který jim pomůže při správě profesního účtu i privátních financí.

Balíček služeb CitiProfession Medical plně respektuje individuální potřeby klientů Citibank a nabízí jim komfort a flexibilitu při správě jejich financí. Otevřením profesního účtu získají klienti vedle privátního účtu Citigold zejména službu privátního bankéře a možnost vytvoření návrhu investičního portfolia na míru klientovým potřebám. „Klienti v rámci balíčku dále získají celou řadu lifestylových benefitů a velké množství bankovních výhod. Mezi ty patří výhodné úročení běžného i spořicího účtu, nízké transakční poplatky, zdarma otevření a vedení dalších účtů v korunové měně či zdarma vydání a vedení mezinárodní debetní karty MasterCard CitiBusiness Banking,“ dodává Špaňárová.

V současnosti Citibank nabízí kromě nového balíčku služeb CitiProfession Medical také profesní a privátní účty pro advokáty, notáře a insolvenční správce.