Čtvrtek 28. května. Svátek má Vilém.

Christian Staub novým výkonným ředitelem pro kontinentální Evropu ve Fidelity International

Fidelity International získává významnou posilu do evropského businessu, do společnosti přichází Christian Staub.

Christian Staub, výkonný ředitel Fidelity InternationalSpolečnost Fidelity International jmenovala Christiana Stauba výkonným ředitelem zodpovědným za evropský kontinentální business, který zahrnuje 19 zemí a správu klientských účtů o hodnotě více než 120 bilionů dolarů.

Současný ředitel Jon Skillman se přesouvá na novou pozici v rámci společnosti. Bude na celosvětové úrovni řídit oddělení investování pro zaměstnance.

Ch. Staub má více než 20 let zkušeností v oboru, předtím působil například ve společnosti Black Rock, kde řídil obchody institucionálních klientů pro oblast kontinentální Evropy a také vedl švýcarskou divizi společnosti. Dále zastával významné seniorní pozice ve společnostech Allianz Asset Management a PIMCO a zcela na počátku své kariéry působil jako investiční analytik v bance UBS.