Čtvrtek 15. dubna. Svátek má Anastázie.

Cetelem je nyní bankou a výrazně snížil úrokové sazby

Cetelem snížil úrokové sazby u účelové Osobní půjčky. Například na úvěr ve výši 100 tisíc korun se splatností 48 měsíců se nově vztahuje roční úroková sazba 7,9 % a klienti tak ušetří na přeplatku více než třetinu. Osobní půjčka Cetelem i nadále zůstává bez poplatků za poskytnutí a vedení úvěrového účtu.

„Cetelem je nově bankou a my bychom rádi tuto událost oslavili. Připravili jsme proto na léto speciální akci ve formě výrazného snížení úrokových sazeb u účelové Osobní půjčky,“ říká Tomáš Siegler, ředitel marketingu a komunikace Cetelemu.

Úroková míra Osobní půjčky Cetelem dlouhodobě začíná již na 6,9 % ročně. Zažádat lze až o jeden milion korun se splatností až 120 měsíců. Cetelem rovněž nabízí možnost sjednat si pojištění schopnosti splácet, které kryje i riziko ztráty zaměstnání. Úvěry lze vyřídit jednoduše on-line, telefonicky či na některé z poboček.
Od 1. června nabízí Cetelem své produkty pod bankovní licencí. K 31. květnu 2015 došlo k plánovanému sloučení společnosti CETELEM ČR, a.s., s mateřskou bankou BNP Paribas Personal Finance SA. CETELEM ČR, a.s., sloučením zanikl a veškeré jeho závazky a pohledávky přešly na BNP Paribas Personal Finance SA. Cetelem se od tohoto okamžiku stal obchodní značkou české pobočky této francouzské banky.

Příklad splácení dle aktuálního ceníku: úvěr 100 000 Kč, splatnost 48 měsíců, měsíční splátka úvěru 2 436 Kč, roční úroková sazba 7,89 %, RPSN 8,18, celková částka splatná klientem 116 928 Kč.

Příklad splácení dle předchozího ceníku: úvěr 100 000 Kč, splatnost 48 měsíců, měsíční splátka úvěru 2 727 Kč, roční úroková sazba 13,89 %, RPSN 14,81, roční úroková sazba po slevě 11,74 %, RPSN po slevě 12,39, celková částka splatná klientem 130 896 Kč bez odečtení odměny, odměna za řádné splácení 5 456 Kč.