Úterý 27. října. Svátek mají Šarlota a Zoe.

Cestující již dva roky navštěvují MasterCard salonek na pražském letišti

Banky MasterCard 17.07.2014 | 08:50 0 Komentářů

Již dva roky využívají držitelé prémiových karet zdarma výhod salonku MasterCard® na Letišti Václava Havla. Od té doby sem zavítalo tisíce českých i zahraničních návštěvníků a jeho obliba stále roste. Návštěvníci se zde mohou občerstvit, komfortně vyřídit pracovní záležitosti nebo využít nový dětský koutek. Od začátku provozu byla obnovena část vybavení a přibyly i nové služby.

Komfortní prostředí, které architektonicky navrhl Atelier FD, se nese v klasických barvách MasterCard. Návštěvníci nejvíce využívají občerstvovací pult, připojení wifi, tiskárnu, kopírku i počítače, pro rodiny s dětmi přibyl nový dětský koutek. Členové Elite programu mohou využít 10% slevu na standardní parkování nebo 20% na VIP část krytého Parkingu C.

„MasterCard Lounge patří mezi klíčové výhody Elite programu. Zdarma ho ročně navštíví tisíce držitelů našich prémiových karet MasterCard – Gold, Platinum, World a World Elite. Cestující si velmi chválí přednostní průchod bezpečnostní kontrolou, absolutní soukromí, občerstvení a panoramatický výhled na letištní plochu.“ říká Miroslav Lukeš, generální ředitel MasterCard pro Českou republiku a Slovensko.

MasterCard Lounge je přístupný cestujícím třídy Business Českých aerolinií, smluvních partnerů Českých aerolinií, členů aliance SkyTeam a dalších leteckých společností. Dále držitelům vybraných prémiových karet i široké veřejnosti, protože i ten cestující, který nemá vstup do salonku automaticky zajištěný, si jej může zakoupit přímo na recepci salonku. Ceník je zveřejněn na webových stránkách letiště: www.prg.aero.

Majitelé prémiových karet se stávají členy Elite programu automaticky, jakmile platební kartu obdrží. Spolu s ní dostanou i kartu identifikační, která je opravňuje k využívání výhod. Další benefity mohou získat, pokud se registrují na stránkách programu www.eliteprogram.cz, to však není podmínkou.