CZK/€ 25.305 -0,06%

CZK/CHF 25.911 +0,38%

28. 11. 2018

Subjekty:

Český volejbal a UNIQA připravily pojišťovací projekt na podporu klubů v Česku

UNIQA pojišťovna jako generální partner českého volejbalu přichází společně s Českým volejbalovým svazem s inovativním projektem „Podpoř svůj klub“. Je založený na sjednávání individuálního on-line pojištění UNIQA, přičemž z každé smlouvy jde 10 % z  pojistného na konto klubu, který si vybere přímo nový klient. Jedná se o vzájemné pojištění pro cílovou skupinu aktivních vrcholových i rekreačních volejbalistů a jejich fanoušků, známé pod pojmem „peer to peer“.

Projekt jsme rozjeli po několikaměsíčním testování v úzké spolupráci se svazem. Už v prvních týdnech byl provoz na připravené webové stránce www.podporsvujklub.com  čilý a registrujeme první desítky smluv. Chystáme celou řadu společných marketingových opatření na podporu a věříme, že se iniciativa u příznivců volejbalu chytne,“ komentovala zahájení aktivit pod heslem Podpoř svůj klub Eva Svobodová, tisková mluvčí UNIQA pojišťovny.

Sjednat si lze on-line povinné ručení, pojištění majetku, cestovní pojištění nebo úrazové pojištění – a ještě k tomu podpořit oblíbený sportovní klub. To nyní nabízí fanouškům tento affiliátní program, do kterého se mohou zapojit všechny zaregistrované volejbalové kluby Českého volejbalového svazu. Klub získá prostředky navíc, jež může investovat v zájmu svých členů tam, kde je potřeba nejpalčivější.

Hlavní vizí je zejména podpořit mládežnické kategorie, které na finanční prostředky dosahují složitěji. „S volejbalem jsme jako generální partner propojeni úzce už devátý rok. Věříme, že i touto novou cestou můžeme významně přispět k lepšímu zázemí zejména pro začínající volejbalisty, a tedy k úspěšné budoucnosti celého tohoto sportu, ale současně získat nové perspektivní zákazníky pro naši značku,“ prohlásil Martin Žáček, generální ředitel UNIQA.

Zejména ve Finsku nebo Švédsku je to běžná praxe – komerční firmy podporují sportovní kluby nebo tělovýchovné jednoty, které se starají o sportování dětí. V České republice je tento nápad jednou z prvních aktivit tohoto druhu. „V zahraničí jsem podobné projekty viděl. Je to jednoznačně oboustranně prospěšná věc. Myslím, že iniciativa Podpoř svůj klub je dobrá myšlenka, a předem děkuji všem, kteří se zapojí. Tímto způsobem mohou pomoci svému oblíbenému klubu, protože pro sport je každá kačka dobrá,“ prohlásil Matyáš Démar, reprezentační nahrávač a hráč Lvů Praha.