CZK/€ 25.155 -0,32%

CZK/CHF 25.687 -0,48%

17. 04. 2014

Subjekty:

Česká spořitelna spustila novou mobilní aplikaci Investiční centrum

Na začátku dubna Česká spořitelna spustila novou mobilní aplikaci Investiční centrum, díky které klienti získají bezplatný přístup k informacím ze světa investování. Aplikaci mohou využívat zatím majitelé iPhonů, ČS však plánuje spustit aplikaci i pro mobilní telefony s operačním systémem Android. Aplikace Investiční centrum nabízí nejaktuálnější údaje z trhů – jako například pohyb akcií, úrokových sazeb, kurzů a indexů, nebo informace o produktech z nabídky České spořitelny a nejnovější analýzy a prognózy z celé Erste Group. Aplikace je dostupná zdarma v české a anglické verzi v App Store.

Díky aplikaci Investiční centrum klienti získají také přehled o aktuální nabídce produktů České spořitelny. Snadno zjistí ceny dluhopisů, certifikátů, Prémiových vkladů či podílových fondů, včetně jejich výkonností a složení portfolia.

Klienti mohou sledovat nejnovější analýzy a prognózy nejen České spořitelny, ale celé Erste Group. V sekci Know-How pak nejnovější videa, slovníček investičních pojmů, otázky a odpovědi nebo si přečtou vše o investičních produktech a jejich „chování“ v různých tržních situacích. Díky funkcionalitě Watchlist lze jednoduše umístit do seznamu jen výběr oblíbených témat.

Aplikace nabízí hlavní obsah portálu  www.investicnicentrum.cz a je dostupná zdarma v české a anglické verzi v App Store. Stáhnout si ji můžete také pomocí QR kódu.