CZK/€ 25.305 -0,06%

CZK/CHF 25.911 +0,38%

29. 10. 2019

Subjekty:

Česká spořitelna představuje novou podobu platebních karet. Klientům Erste Private Banking nabízí bezkontaktní kovovou kartu

Česká spořitelna ve spolupráci s Mastercard jako první banka na českém trhu začne vydávat bezkontaktní kovové platební karty. Kovovou kartu Mastercard World Elite Metal mohou od konce října získat klienti služby Erste Private Banking. Česká spořitelna je zároveň první zemí v rámci skupiny Erste, která kartu klientům nabízí.

“Jsem rád, že můžeme našim klientům nabídnout elegantní kovovou kartu s podporou bezkontaktního placení. Ve spolupráci s Mastercard se nám tato novinka podařila uvést na trh jako první české bance. Otevíráme tak v České spořitelně novou éru v platebních kartách,” říká Tomáš Petr, ředitel Erste Private Banking a dodává:Diskrétnost je pro naše klienty jeden z klíčových faktorů spokojenosti a ten karta splňuje nejen díky svému minimalistickému designu,” dodává Tomáš Petr.

„Cílem společnosti Mastercard je poskytovat držitelům karet vedle bezpečných a pohodlných plateb i zážitky a výjimečné chvíle. S Českou spořitelnou a Erste Private Banking nás spojuje dlouholetá spolupráce a je nám proto velkým potěšením, že můžeme společně představit naprosto unikátní kartu Mastercard World Elite Metal. S ní jsou spojeny mimo jiné i zážitky v České republice a v zahraničí, pečlivě vybrané pouze pro její držitele. Takovým zážitkem je třeba VIP prohlídka zrekonstruované budovy Národního muzea,“ říká Michal Čarný, generální ředitel Mastercard pro Českou republiku a Slovensko.

Aktivace karty, nastavení PINu či limitů na kartě, nebo její zablokování klienti provedou jednodušeno prostřednictvím internetového nebo mobilního bankovnictví George. Snadno s ní lze platit i prostřednictvím Google Pay, Apple Pay, Garmin Pay a Fitbit Pay.

Ke kovové kartě se také váží benefity, na které jsou klienti Erste Private Banking zvyklí, tzn. služby telefonní asistence, tzv. emergency service nebo služby letištních salonků po celém světě.

“Ke kovové kartě má klient k dispozici i digitální informační kartu, která mu zajistí přehled o možnostech nastavení a limitech karty, okamžitý kontakt na klientskou linku Erste Private Banking nebo přístup k aktuální nabídce speciálních zážitkových akcí,” doplnil Juraj Pilka, který má na starost platební karty v České spořitelně.

Nová kovová karta je specifická nejen svým exkluzivním minimalistickým designem, ale i netradičním řešením balení ve dvou variantách – exkluzivní papírové nebo betonové krabičce.

Více informací na stránkách Erste Private Banking.