Pondělí 19. dubna. Svátek má Rostislav.

Česká spořitelna podporuje spolupráci akademické obce a privátní sféry

Erste Corporate Banking je generálním partnerem soutěže Nejlepší spolupráce roku 2014

• Vítězný projekt získal od ECB odměnu ve výši 100 000 Kč

Již druhým rokem zaštiťuje Erste Corporate Banking jako generální partner soutěž Nejlepší spolupráce roku, která má za cíl zvyšovat povědomí o úspěšných příkladech uvádění vědeckých poznatků do praxe a zároveň povzbuzovat větší a užší spolupráci mezi firmami a výzkumnou sférou. Letošního již čtvrtého ročníku této soutěže se zúčastnili zástupci 7 veřejných vysokých škol, 8 výzkumných institucí a 28 soukromých firem, kteří společně představili celkem 22 projektů.

První cenu a odměnu ve výši 100 000 Kč od Erste Corporate Banking si odnesl tým složený ze zástupců ČVUT Praha a firmy KULIČKOVÉ ŠROUBY KUŘIM, kteří podle odborné poroty prokázali nejlepší spolupráci při zpracování projektu s názvem Pohybový závitový mechanismus.

Soutěž organizuje Sdružení pro zahraniční investice, Americká obchodní komora v ČR a Technologická agentura ČR ve spolupráci s obecně prospěšnou společností Česká inovace. Více informací o soutěži a podrobnosti o úspěšných projektech najdete na www.spolupraceroku.cz