Čtvrtek 24. září. Svátek má Jaromír.

Česká spořitelna nabízí klientům bonus 3 000 Kč ke každé nově sjednané Půjčce

Klienti České spořitelny, kteří si pořídí hotovostní úvěr Půjčku, získají bonus 3 000 korun na účet vedený u České spořitelny. Akce probíhá od 1. listopadu do 24. prosince 2012 a platí pro všechny nově sjednané Půjčky. Klienti, kteří si v daném období sjednají více úvěrů, získají bonus pouze jednou. Navíc si mohou klienti u své Půjčky zdarma změnit výši splátky, a to i opakovaně.

Vyřízení Půjčky je pohodlné a rychlé. Klienti mohou získat 30 až 600 tisíc korun ihned v hotovosti nebo na účet. Výši a datum splátek si klienti určí sami podle svých možností a půjčku nemusí zajišťovat. Splátky si mohou klienti rozložit až na 7 let. Pevná úroková sazba, která se pohybuje od 8 %, dává klientům jistotu, že se splátky nezvýší. K Půjčce si mohou klienti také sjednat pojištění, které jim pomůže v případě, že by nemohli splácet.

U všech hotovostních a spotřebitelských úvěrů České spořitelny si mohou klienti navíc zdarma snížit či zvýšit splátky úvěru. Změnu výše splátek mohou klienti provádět i opakovaně u každého nově sjednaného, ale i existujícího úvěru. Tímto zvýhodněním vychází banka vstříc všem klientům, kteří označili flexibilitu splátek v průběhu splácení úvěru za jednu z hlavních výhod, kterou jim může úvěr nabídnout, protože mají jistotu, že splácení vždy zvládnou.

Česká spořitelna se umístila na prvním místě v žebříčku Navigátor bezpečného úvěru, který sestavili odborníci z Institutu ekonomických studií Univerzity Karlovy a společnosti EEIP. Navigátor analyzoval podmínky padesáti neúčelových hotovostních úvěrů od 34 poskytovatelů a úvěry od České spořitelny byly ohodnoceny jako nejbezpečnější na českém trhu. Za bezpečný úvěr je považován takový, u kterého žadatel rozumí parametrům, zná kvalitu poskytovatele a chápe důsledky, které plynou z jeho splácení i nesplácení.

Jeden komentář: “Česká spořitelna nabízí klientům bonus 3 000 Kč ke každé nově sjednané Půjčce”

1. Mr Richard Anderson napsal:

Edmonds úvěr Firma je společnost, která je zde, aby vám pomoci zastavit vaše finanční problémy. Dávám z úvěrů na nízkou úrokovou sazbou na finanční tělesně postižené, osoby, firmy, odvětví, firmy a lidé ve společnosti, a také sponzorovat vás unlish svůj talent a acheive vaše goals.We dát Výše příspěvku se pohybuje od $ 2,000.00 USD na $ 50,000,000.00 USD a re-lhůta splatnosti 1 rok až 30 let doby na 2% úrokem bez jakéhokoli zálohy.
    Spokojenost zákazníka je náš PRIDE.To použít, kontaktujte mě e-mailem edmondsloanfir­m1@gmail.com