CZK/€ 25.265 -0,04%

CZK/CHF 25.977 -0,36%

04. 02. 2015

Subjekty:

Česká Fio banka navýšila v roce 2014 počet svých klientů o 117 000 a aktuálně její výhodné služby bez poplatků využívá již skoro 460 000 osob. Pro své klienty chystá v letošním roce řadu novinek.

Během ledna 2015 představila Fio banka novou generaci Fio Internetbankingu a umožnila dobíjet předplacené karty společnosti O2 v internetovém bankovnictví. V průběhu letošního roku se pak mohou její klienti těšit ještě na NFC platební karty v mobilních telefonech, možnost přijímat platby platebními kartami pomocí POS terminálů či platební bránou pro e-shopy a na kreditní karty.

„Rok 2014 byl pro Fio banku velmi úspěšný v mnoha ohledech. Získali jsme rekordní počet klientů, uvedli jsme na trh nové produkty, například platební karty VISA, americké hypotéky a SEPA platby. Obdrželi jsme také několik prestižních ocenění. V rozvoji našich služeb chceme pokračovat i v letošním roce a samozřejmě se i nadále hodláme držet naší strategie poskytování moderních a kvalitních bankovních služeb za nulové nebo velmi nízké poplatky,“ říká Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.