CZK/€ 25.265 +0,14%

CZK/CHF 26.084 +0,21%

18. 02. 2014

Subjekty:

Češi si oblíbili pohodlné cestování. Salónek Citigold Lounge na Letišti Václava Havla Praha navštívilo již přes 32 tisíc klientů Citibank

Jedná se o vůbec první letištní salónek tohoto typu, který byl na pražském letišti otevřen již v roce 2010. Od té doby zde v pohodlí čekalo na svůj odlet již přes 32 tisíc klientů programu Citigold. Vzhledem k tomu, že salónek je za poplatek přístupný také ostatním cestujícím, kteří nejsou klienty Citibank, je celkový počet návštěv salónku Citigold Lounge ještě vyšší.

„Vstup do salónku Citigold Lounge patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější nebankovní benefity, které Citibank  svým klientům nabízí. Naši klienti oceňují zejména soukromí, které jim salónek Citigold Lounge při jejich cestách do zahraničí nabízí,“ říká Veronika Špaňárová, ředitelka retailového bankovnictví Citibank, a dodává: „Kromě toho je pro ně důležitá také možnost parkování na letišti, které je zdarma součástí programu Citigold,a individuální bezpečnostní kontrola, kterou procházejí zcela odděleně od ostatních cestujících a jejich průchod letištěm je tak velmi rychlý a snadný.“

Mezi služby salónku Citigold Lounge, který je přístupný pro všechny klienty programu Citigold a jejich doprovod zdarma, patří také možnost odbavení příručního zavazadla přímo v salónku prostřednictvím elektronického kiosku, dále all-inclusive občerstvení, TV, Wi-Fi a denní tisk, ale pohodlná je i individuální bezpečnostní kontrola, kterou procházejí zcela odděleně od ostatních cestujících na letišti, čímž se vyhnou čekání a projdou rychle do neveřejné části letiště, ať už do některého z obchodů, kaváren nebo rovnou do odletové čekárny.

„V uplynulém roce zaznamenal Citigold Lounge nejvyšší návštěvnost v září a říjnu, což lze vysvětlit mimo jiné vyšší nabídkou levnějších leteckých zájezdů na konci léta a také s nárůstem pracovních cest na začátku podzimu,“ doplňuje Veronika Špaňárová.