Pondělí 19. dubna. Svátek má Rostislav.

Ceny Global Banking and Finance Awards: SaxoMobileTrader vyhlášen nejlepší mobilní obchodní platformou

Banky Saxo Bank 19.08.2014 | 11:09 0 Komentářů

S potěšením oznamujeme, že SaxoMobileTrader, všestranná mobilní obchodní platforma vytvořená na míru náročným retailovým klientům Saxo Bank, byla časopisem Global Banking and Finance Review Magazine vyhlášena nejlepší mobilní platformou Evropy.

Trend směřující k demokratizaci tradingu a ulehčení přístupu k informacím spustil evoluci v retailovém obchodování. Saxo Bank využívá nejmodernější technologii, což se stalo klíčem k jejímu úspěchu na poli mobilního obchodování. Používání mobilních přístrojů je stále rozšířenější, retailoví investoři se stali náročnějšími a žádají nepřetržitý přístup ke studiu svých pozic a zadaných pokynů. Více než 20 procent obchodů na obchodní platformě Saxo Bank nazvané Saxotrader je realizováno prostřednictvím mobilní aplikace. Saxo Bank očekává, že tento rostoucí trend bude v budoucnu pokračovat, ať již půjde o jeho vlastní retailovou obchodní platformu, TradingFloor.com či platformu Saxo Bank, kterou jeho partneři nabízejí svým klientům pod jiným jménem.

SaxoMobileTrader nabízí svým zákazníkům přístup k více než 30 tisícům kótovaných i nekótovaných OTC derivátů a cenných papírů prostřednictvím jednoho účtu s možností marže, dále poskytuje tento produkt Saxo Bank svým klientům novinky z trhů, interaktivní grafy a ceny v reálném čase, to vše v jedné uživatelsky přátelské mobilní platformě při stejné rychlosti vykonávání příkazů, na kterou jsou jeho zákazníci zvyklí z desktopové varianty. SaxoMobileTrader nabízí přístup k jedné z nejširších nabídek produktů, jaká je vůbec retailovým klientům celosvětově k dispozici.

Alan Plaugmann, globální ředitel produktů a platforem Saxo Bank dodává:

„Jsme potěšeni, že Global Banking and Finance Review Magazine ocenil SaxoMobileTrader jako hlavního hráče v oblasti mobilních řešení pro retailové klienty. 20% obchodů provedených  na platformách Saxo Bank je nyní realizováno prostřednictvím mobilních přístrojů a tento trend bude bezpochyby pokračovat.

Technologie je v Saxo Bank středem pozornosti a umožnil naší bance si udržet svoji silnou konkurenční výhodu. Tradeři a investoři stále více požadují snadné ovládání, mobilitu, výkon a pomoc při provádění obchodů a Saxo Bank tyto požadavky řeší díky svým inovativním obchodním nástrojům a funkcím. Naše firma úspěšně vyvinula robustní a vysoce efektivní obchodní prostředí, které nabízí větší množství produktů a typů pokynů, funkcí a vlastností. Stabilní klientská základna je důkazem toho, jak Saxo Bank neúnavně inovuje své platformy a vylepšuje svou nabídku, často v reakci na podněty a požadavky klientů.“