CZK/€ 25.305 -0,06%

CZK/£ 29.594 +0,24%

CZK/CHF 25.911 +0,38%

22. 06. 2015

Centrum Babylon přináší návštěvníkům odměny za platby kartou

Centrum Babylon ve spolupráci se společností MasterCard nabízí návštěvníkům výhody věrnostního programu Priceless Specials. Základem programu je princip money back, který současným i budoucím držitelům karet MasterCard a Maestro při platbě v Centru Babylon umožňuje získat tři procenta ze zaplacené částky zpět na účet.

Prostřednictvím věrnostního programu mají registrovaní držitelé platební karty navíc možnost splnit si svůj sen. Držitel platební karty ve svém profilu na www.pricelessspecials.cz vyplní popis svého přání a MasterCard pravidelně vybere jedno přání, které splní.

„Těší nás, že naši zákazníci mohou čerpat výhody věrnostního programu, který u nás doposud chyběl. Návštěvníci při každé platbě kartou získají část peněz zpět. Navíc se mohou zapojit do programu splněných přání, se kterým mají šanci proměnit svůj sen ve skutečnost,“ komentuje spuštění programu Daniel Vajner, generální ředitel Centra Babylon.

„Máme radost, že se do programu Priceless Specials zapojují i společnosti, které poskytují svým zákazníkům zajímavé zážitky,“ dodal Matouš Michněvič, ředitel pro produkty a program Priceless Specials, MasterCard, „i to je totiž cílem tohoto programu – nabídnout lidem emoce, a to i při tak běžné činnosti, jakou beze sporu placení kartou je.“

Více informací o programu Priceless Specials

Věrnostní program MasterCard Priceless Specials nyní poskytuje 21 obchodníků s více než 600 pobočkami po celé České republice. Bezplatně ho mohou využívat všichni držitelé karty MasterCard či Maestro. Podmínkou je uskutečnění nákupu u jednoho ze zapojených partnerů a bezplatná registrace ve lhůtě do jednoho měsíce od uskutečnění platební transakce na www.specials.cz. Více o programu a jeho výhodách na www.specials.cz.

Více informací o Centru Babylon

Centrum Babylon je unikátní zábavní, hotelový a kongresový komplex nabízející široké spektrum služeb pro jednotlivce i celou rodinu. V jedinečném komplexu se nachází Lunapark, Laser game, iQpark, Labyrint a rozsáhlý Aquapark se čtyřmi tobogány, whirlpoolem, romantickou jeskyní a divokou řekou. Čtyřhvězdičkový Hotel Babylon nabízí luxusní ubytování v centru Liberce a moderní Wellness centrum se širokou škálou blahodárně působících relaxačních terapií, saun a širokým spektrem masáží. Více informací naleznete na www.babylonliberec.cz a www.hotelbabylon.cz