Neděle 26. září. Svátek má Andrea.

CENTROPOL ENERGY není na prodej

Investice 27.02.2017 | 19:25 0 Komentářů

V posledních dnech byl v některých médiích (Hospodářské noviny a FaktorS) citován majitel konkurenční společnosti Bohemia Energy Jiří Písařík, který měl údajně připustit, že jednal o koupi Centropolu, a že jeho zájem trvá. Vzhledem k tomu, že naše společnost nebyla zmiňovanými periodiky oslovena, aby se k výrokům vyjádřila, tak si dovolujeme zaslat vyjádření majitele společnosti CENTROPOL ENERGY Aleše Grafa:

„V první řadě bych chtěl vyjádřit určité překvapení nad neobvyklým jednáním pana Jiřího Písaříka. Byl totiž pouze jedním z mnoha zájemců, kteří mě oslovili s nabídkou na koupi jednoho z nejúspěšnějších dodavatelů energií v ČR – CENTROPOL ENERGY. Všichni zájemci včetně pana Písaříka dostali stejnou odpověď: Centropol není na prodej. Je tedy v obchodních kruzích poněkud neobvyklé vypouštět prostřednictvím médií jakési hypotézy či zbožná přání. Zájem konkurence i investorů mě samozřejmě těší, ale vzhledem ke skvělé ekonomické kondici Centropolu a rozsáhlým plánům na další rozvoj služeb nemám v nejbližším období o prodej zájem.

Vážení kolegové, tuto reakci rozesíláme vzhledem k tomu, že výroky Jiřího Písaříka spustily vlnu nepodložených spekulací o údajném prodeji Centropolu. Budeme rádi, když o skutečném stavu věcí budete informovat své diváky, posluchače a čtenáře.

Tisková zpráva CENTROPOL ENERGY