Sobota 17. dubna. Svátek má Rudolf.

Celoroční cestovní pojištění jako vánoční dárek

Pojištění 09.12.2014 | 11:06 0 Komentářů

I když většina lidí stále k Vánocům preferuje klasické dárky, je stále více těch, kteří dávají přednost hotovosti a dárkovým voucherům. Podle průzkumů je upřednostňuje už téměř každý šestý Čech. (Tisková zpráva Evropské pojišťovny)

Mezi vouchery a certifikáty roste obliba finančních produktů. Už vloni zaznamenala ERV Evropská pojišťovna velký zájem o dárkové vouchery cestovního pojištění. Proto pro letošní Vánoce připravila novinku, celoroční cestovní pojištění MultiTrip jako dárek, které potěší nejen cestovatele. Své blízké tak pomyslně ochráníte na jejich cestách a ušetříte jim starosti se sjednáváním pojištění před každou cestou.

Nadstandartní pojistné krytí

Cestovní pojištění MultiTrip je určeno pro opakované cesty a poskytuje nejširší pojistnou ochranu na českém trhu: „Léčebné výlohy kryjeme až do výše 10 milionů, způsobenou škodu na zdraví třetí osobě dokonce do výše 12 milionů korun,“ vyjmenovává některé výhody Vlastimil Divoký z ERV Evropské. Mezi další patří například pojištění odpovědnosti za škodu na majetku. „Připojistit si můžete také své domácí mazlíčky, golfové a cyklistické vybavení nebo zrušení cesty a s tím spojené storno poplatky,“ doplňuje Vlastimil Divoký.

Certifikát, zlatá karta a dárek navíc

A jak tento užitečný dárek pořídit? „Dárce může pojištění sjednat jednoduše online na stránkách ERV Evropské pojišťovny, kde zadá údaje toho, komu chce pojištění věnovat,“ vysvětluje Vlastimil Divoký. Na svůj email pak obdrží pojistku a už jen stačí napsat na klient@ERVpojistovna.cz číslo pojistky s žádostí o vystavení dárkového certifikátu. Ten spolu se zlatou plastovou kartou, stříbrnou obálkou a dárkem v podobě ruční váhy cestovních zavazadel přijde poštou domů. Celoroční pojištění můžete svým blízkým sjednat od 1 980 Kč na rok, při registraci do aplikace MojeERV získáte navíc slevu 10 %.

Vlastimil Divoký,
manažer marketingu a komunikace ERV Evropské pojišťovny