Čtvrtek 15. dubna. Svátek má Anastázie.

BISNODE V ČESKU DÁLE KONSOLIDUJE TRH FIREMNÍCH INFORMACÍ

Největší poskytovatel ekonomických informací o firmách v Čechách a na Slovensku, poradenská společnost Bisnode koupila od společnosti DC GROUP, spol. s r.o.unikátní systém OCTOPUS na ověřování obchodních partnerů. Transakcí společnost Bisnode získala 600 nových klientů.

„Cílem akvizice systému OCTOPUS je především posílení postavení Bisnode na tuzemském trhu, zejména v oblasti malých a středních firem. Jsme přesvědčeni, že našim novým zákazníkům dokážeme nabídnout další produkty a služby se zajímavou přidanou hodnotou, a že ke svému úspěšnému podnikání bezezbytku využijí silné zázemí nadnárodní skupiny Bisnode, říká General Manager Bisnode pro Čechy a Slovensko, David Farský.

„Letos to bude 10 let od doby, kdy byl systém OCTOPUS představen veřejnosti. Naší snahou bylo vždy poskytovat zákazníkům inovativní řešení a hledat nové datové zdroje pro efektivní a moderní řízení úvěrových rizik. Využití nadstavbových služeb z portfolia společnosti Bisnode za naší aktivní podpory je jen dalším logickým krokem ke zdokonalení zákaznického servisu,“ dodává k tomu Ladislav Procházka, jednatel společnosti DC Group.

Systém OCTOPUS slouží k prověřování obchodních partnerů. Na základě více než 30 zdrojů on-line poskytuje snadno interpretovatelné výstupy pro řízení kreditního rizika a to včetně hranice nejvyššího doporučeného dodavatelského úvěru. OCTOPUS lze připojit s podnikovými informačními systémy ERP a systémy CRM pro řízení vztahů s klienty.