Pátek 16. dubna. Svátek má Irena.

Banka roku 2014: první místo v hlavní kategorii a v kategorii Privátní banka pro ČSOB

Banky ČSOB 14.11.2014 | 09:40 0 Komentářů

Ve čtvrtek 13. listopadu 2014 proběhlo v Obecním domě v Praze slavnostní předávání cen v soutěži Fincentrum Banka roku 2014. ČSOB si z této soutěže odnesla první místo v hlavní kategorii Banka roku a zároveň obhájila loňské prvenství v kategorii Privátní banka, kterou hodnotí přímo klienti.

V loňském roce se ČSOB umístila na druhém místě v hlavní kategorii, v roce 2012 obsadila třetí příčku. Letos se bance podařilo dosáhnout nejvyššího umístění a získat tak první místo v kategorii Banka roku

„ČSOB je kvalitní, stabilní a silnou bankou na českém trhu a všechny nás potěšilo, že se nám podařilo získat první místo i přes stále rostoucí konkurenci. Je to v krátké době již druhé významné „pódiové“ ocenění v žebříčku nejlepších českých bank, považuji to za povzbudivé do dalších změn směřujících k dalšímu zkvalitnění nabídky obsluhy našich klientů prostřednictvím všech našich prodejních kanálů. Naše služby poskytujeme všem typům zákazníků, od fyzických osob po korporátní klientelu, a chceme v tom nadále pokračovat a dále je rozvíjet. Vítězství si velice vážíme a je pro nás jednoznačně výzvou ho příští rok znovu obhájit,“ říká Petr Hutla, vrchní ředitel a člen představenstva zodpovědný za integrované služby pro retailovou klientelu ČSOB.

Ocenění Privátní banka roku je udělováno na základě hlasování 300 nejbohatších Čechů a Slováků, kteří vybírají nejvhodnějšího kandidáta poskytujícího nejlepší služby v oblasti privátního bankovnictví. ČSOB zvítězila v konkurenci 12 nejdůležitějších bankovních domů působících v České republice.

„ČSOB Private Banking si velmi váží opětovného vítězství v této prestižní kategorii, a jelikož je to hlas klienta, považujeme toto ocenění za velmi významné a těší nás získaná důvěra. I nadále budeme dělat maximum pro spokojenost našich klientů a věříme, že zůstaneme tím ideálním partnerem pro privátní bankovnictví,“ komentuje Martin Kosobud, výkonný ředitel ČSOB Private Banking.

ČSOB se dále umístila na druhém místě v kategorii Banka bez bariér a na třetím místě v kategorii Nejdůvěryhodnější banka roku.