Pondělí 26. října. Svátek má Erik.

AXA JE OPĚT NEJCENNĚJŠÍ POJIŠŤOVACÍ ZNAČKOU

Finanční skupina AXA letos již popáté v řadě obhájila své postavení v žebříčku nejsilnějších globálních značek (Interbrand 2013 Best Global Brands) a stala se opět nejlepší celosvětovou značkou  mezi pojišťovnami. Zvýšila se také hodnota značky AXA, která je nyní vyčíslena na 7,096 miliardy amerických dolarů.

„Na toto umístění jsme patřičně hrdí. Odráží nejen naši úspěšnou obchodní strategii, ale také důraz na zajištění individuálních potřeb našich klientů,“ říká Karel Žyla, manažer PR a interní komunikace finanční skupiny AXA.

Na základě žebříčku Interbrand, který byl zveřejněn před několika dny, AXA i letos potvrdila sílu své značky. Opět se dostala mezi sto nejlepších celosvětových značek a již popáté v řadě byla vyhodnocena jako nejlepší pojišťovací značka světa. Hodnota její značky stoupla na 7,096 miliardy amerických dolarů.

Podle výsledků hodnocení Interbrand – Best Global Brand hodnota značky AXA a její vedoucí pozice na světovém trhu vyplývá především ze silného zapojení zaměstnanců AXA, stejně jako rostoucí snahy o další digitalizaci služeb, což usnadňuje a vylepšuje komunikaci se zákazníky.

Kredit její značky posiluje i společenská odpovědnost – AXA byla v letošním roce vyhlášena zároveň i druhou nejekologičtější značkou mezi světovými pojišťovnami v žebříčku Interbrand 2013 Best Global Green Brands, každoročně vyhlašujícím 50 nejekologičtějších značek světa.