Sobota 18. září. Svátek má Kryštof.

ANO spořitelní družstvo jde proti trhu – zavádí 10letý vklad za 3,60 % p. a.

ANO spořitelní družstvo uvádí na trh nový depozitní produkt s úrokovou sazbou 3,60 % p. a. Jedná se o 10letý termínovaný vklad. Tento produkt je určen střadatelům, kteří hledají dlouhodobou a zároveň bezpečnou investici. Termínovaný vklad bude úročen podle srovnávačů nejvyšší sazbou na českém finančním trhu. Celkový objem nabízených 10letých termínovaných vkladů je limitován.

„Všem klientům, kteří chtějí mít v nejisté době jistotu vysokých úroků, nabízíme náš nový desetiletý termínovaný vklad,“ říká Ing. Jiří Diepolt, místopředseda představenstva ANO spořitelní družstvo. Klienti tak nyní mohou u tohoto desetiletého vkladu získat celkový hrubý výnos 36 %, což u vkladu jeden milion korun představuje částku 360 000 korun. „Podobné sazby čeští střadatelé na bankovním trhu nenajdou, a to ani u bank, ani u konkurenčních záložen,“ doplnil. Ing. Diepolt. Navíc u vkladů přesahující 500 tisíc korun poskytuje ANO spořitelní družstvo individuální sazby.

Doba uložení prostředků

1 rok