Pátek 23. dubna. Svátek má Vojtěch.

AKCENTA CZ vylepšuje svoji internetovou platformu OLB

Investice 25.11.2014 | 10:47 0 Komentářů

Společnost AKCENTA CZ, která je platební institucí a patří mezi největší nebankovní devizové obchodníky v České republice, představila další vylepšení své internetové platformy OLB pro obchodování s devizami a realizování plateb. Kromě možnosti zadávat jak hromadné, tak trvalé platební příkazy, lze nyní ještě rychleji přidávat nové obchodní partnery a upravovat stávající.  Pokud se tedy klient rozhodne, že chce provádět finanční transakce s novým obchodním partnerem, stačí, aby zadal požadované identifikační údaje přes internetovou platformu OLB. Nový obchodní partner se v systému klientovi zobrazí téměř okamžitě a může tak na něho bez časové prodlevy směrovat platby. (Tisková zpráva: Akcenta CZ)

„Naši internetovou platformu OLB neustále vyvíjíme a vylepšujeme tak, aby splňovala nároky našich klientů. Přidávání obchodních partnerů bez časové prodlevy umožní klientům pružněji reagovat na potřeby dané jejich podnikáním. Dříve trvalo určitou dobu, než byl klientem nově zadaný partner k dispozici v OLB a bylo možné na něho směrovat platby. To bylo dáno nastavením kontrolních mechanismů, které se nám podařilo zautomatizovat“ řekl k představeným změnám Aleš Dubský, vedoucí oddělení Sales a akvizice společnosti AKCETNA CZ.