Pátek 23. dubna. Svátek má Vojtěch.

airBaltic a PayPal spojují síly

Banky 08.04.2015 | 14:22 0 Komentářů

Od dnešního dne zahajuje společnost PayPal, globální poskytovatel platebních služeb, spolupráci se společností airBaltic. Při té příležitosti představila kampaň SeatSale. Všichni zákazníci, kteří si od 15. do 30. dubna zarezervují let u této letecké společnosti a zaplatí jej přes PayPal, nebudou hradit transakční poplatky společnosti airBaltic. (Tisková zpráva: PayPal)

Lotyšské aerolinky airBaltic se rozhodly navázat partnerství se zabezpečeným platebním ekosystémem PayPal, který je oblíbenou volbou lidí i firem po celém světě. a mohou tak ještě efektivněji nabízet jedinečné příležitosti k cestování všem zákazníkům, kteří mají zájem o mezinárodní cesty do 60 destinací po celém světě.

„Díky společnosti PayPal se placení online a na mobilních zařízeních stalo přirozenou součástí života jejích zákazníků po celém světě. Jsme rádi, že společnosti airBaltic nyní můžeme pomoci rozšířit možnosti jejích zákazníků tím, že zvýšíme bezpečnost a rychlost placení a posílání peněz,“ říká Damien Perillat, generální ředitel společnosti PayPal pro střední a východní Evropu. „Mimo to se domníváme, že kampaň SeatSale nabídne výbornou přidanou hodnotou pro spotřebitele, kteří plánují dovolenou a již hledají zajímavé destinace.“

Christophe Viatte, obchodní ředitel společnosti airBaltic: „Ve společnosti airBaltic se soustřeďujeme na naše zákazníky – když zavádíme nové trasy propojující Pobaltí se západní Evropou a Skandinávií, a stejně tak když vylepšujeme naše služby a přinášíme novou možnost platby, které naši zákazníci dávají přednost.“

Speciální nabídka bude k dispozici pro všechny destinace společnosti airBaltic, mezi něž patří města jako Řím, Dubrovník, Nice nebo Barcelona. Zákazníci, kteří se rozhodnou k nákupu u společnosti airBaltic a využijí řešení PayPal, se mohou těšit nejen na pohodovou dovolenou, ale také na rychlé, snadné a pohodlné platební služby.

Není stanovena žádná minimální hodnota nákupu a zákazníci nepotřebují ani žádný speciální kód – jediným požadavkem je, že za své letenky zaplatí přes PayPal. Samotná kampaň SeatSale je největší prodejní kampaní společnosti airBaltic a je možné ji využívat současně s ostatními propagačními akcemi, slevami a prodejními nabídkami těchto aerolinek. Všechny platby zpracované společností PayPal budou navíc k dispozici v místních měnách (PLN, USD, CZK, GBP, DKK, SEK, NOK, CHF), což celý proces platby ještě usnadní.