CZK/€ 25.265 +0,14%

CZK/CHF 26.084 +0,21%

13. 05. 2019

Subjekty:

Air Bank zvyšuje úroky na spořicím účtu. Nově mohou klienti získat bonusový úrok 1,3 %

Air Bank od 15. května zvyšuje bonusové úroky na spořicím účtu. Nově mohou klienti získat bonusovou sazbu 1,3 % u vkladů do 250 tisíc korun a bonusový úrok 0,4 % u vkladů nad 250 tisíc korun. Air Bank i nadále klientům nabízí také úročený běžný účet s bonusovým úrokem 1 % pro vklady do 100 tisíc korun.

„Bonusovým úrokem jedno procento jsme úročili vklady na spořicích, a dokonce i běžných účtech poslední tři roky, tedy i v době, kdy na trhu panovaly rekordně nízké sazby. Díky tomu, že Česká národní banka přistoupila k postupnému zvyšování svých sazeb, můžeme naši nabídku spořicích účtů pro klienty ještě více zatraktivnit a úroky na nich ještě o něco zvýšit,“ říká Filip Zavřel, vedoucí Oddělení každodenních služeb Air Bank.

Bonusovou úrokovou sazbu získá klient jednoduše, stačí pětkrát za měsíc zaplatit kartou (platební nálepkou nebo aplikací v mobilu) nákup v jakékoliv výši. Podmínka pěti plateb kartou za měsíc je pro klienty banky snadno splnitelná, protože klienti Air Bank platí kartou v průměru dokonce 12krát za měsíc.

Nové roční bonusové

úrokové sazby