Čtvrtek 21. ledna. Svátek má Běla.

Air Bank má novou televizní reklamu s názvem Sauna

Banky 31.10.2017 | 15:16 0 Komentářů

Air Bank ve středu 1. listopadu spouští nový televizní spot s pracovním názvem „Sauna“. V nové reklamě banka diváky upozorňuje na to, že převedení půjčky do jiné banky nemusí být vůbec složité a zdlouhavé, jak si možná někteří myslí. Například v Air Bank to jde udělat velmi rychle, už za 15 minut, a především tím klient může ušetřit tisíce korun.

Půjčka od Air Bank je navíc velmi flexibilní a dokáže se klientovi v různých životních situacích přizpůsobit. Klient může zdarma snižovat i zvyšovat splátky a také měnit jejich termín. Půjčku je možné kdykoliv a zcela bezplatně úplně splatit nebo udělat mimořádnou splátku.

Nový spot „Sauna“ najdete tady: https://youtu.be/7RvPdv9xGh4.

Kromě zcela nového spotu „Sauna“ poběží v televizi souběžně i další reklama na půjčku od Air Bank s názvem „Tak nějak“. Tato reklama diváky upozorňuje na půjčky, které jsou flexibilní jen podle názvu.

Na rychlé převedení půjčky k Air Bank, díky kterému může klient ušetřit tisíce korun, banka upozorňuje zároveň pomocí online kampaně. V oblasti kreativity spolupracuje Air Bank s Green Teamem ze skupiny Ogilvy & Mather, média pro ni nakupují Médea a NEO@Ogilvy.

Tisková zpráva Air Bank