CZK/€ 24.580 -0,33%

CZK/£ 29.165 -0,39%

CZK/CHF 25.145 -0,43%

01. 07. 2022

Air Bank bude nově na spořicích účtech úročit bonusovou sazbou 4 % ročně vklady až do půl milionu korun

Klienti Air Bank mohou od pátku 15. července 2022 nově získat roční bonusovou úrokovou sazbu 4 % pro vklady až do 500 tisíc korun. Na bonusovou sazbu mohou opět dosáhnout všichni noví i stávající klienti banky se spořicím účtem v českých korunách.

Banka nepodmiňuje bonusové úročení vyšších vkladů například nově založeným účtem ani ho neomezuje jen na nové vklady. Vklady na spořicím účtu od 500 tisíc do 1 milionu korun bude banka úročit bonusovým úrokem 0,1 % ročně, vklady nad 1 milion korun i nadále úročeny nejsou.

Spořicí účty v CZK Původní roční bonusová sazba Nová roční bonusová sazba od 15. 7. 2022
Vklady do 250 tisíc korun 4,00 % 4,00 %
Vklady od 250 tisíc do 500 tisíc korun 0,10 % 4,00 %
Vklady od 500 tisíc do 1 milionu korun 0,10 % 0,10 %
Vklady nad 1 milion korun 0,00 % 0,00 %

Bonusovou úrokovou sazbu získá klient jednoduše, stačí pětkrát za měsíc zaplatit kartou (platební nálepkou nebo aplikací v mobilu) nákup v jakékoliv výši.