Středa 21. října. Svátek má Brigita.

Jak se liší rozpékané pečivo? Ptejte se zástupce pekařů

Investice 10.08.2012 | 09:30 0 Komentářů

Praha – Od začátku srpna musí prodejci informovat, zda je nebalené pečivo v obchodě čerstvé, nebo za sebou už má dlouhodobý pobyt v mrazáku a následné rozpečení.
Mají obchodníci pravdu v tom, že samotné rozpékání nemá na kvalitu potravin vliv? Zajímají se teď lidé více o to, co nakupují? Jsou pekaři – zvláště v malých městech – schopni konkurovat supermarketům či hypermarketům? K jakým změnám v tomto odvětví za poslední roky došlo? Čím to, že platy pekařů patří v potravinářském sektoru k nejnižším?
Na podobné otázky vám bude v pátek od 10:30 odpovídat viceprezident Potravinářské komory za pekařský obor Stanislav Musil. Dotazy můžete pokládat již nyní.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.