CZK/€ 25.155 -0,32%

CZK/$ 23.470 -0,62%

CZK/£ 29.361 -0,01%

CZK/CHF 25.687 -0,48%

12. 10. 2017

1 komentář

Technické potíže UniCredit Bank konečně zažehnány

 

Internetové a mobilní bankovnictví UniCredit Bank po pěti dnech opět funguje. Výpadek se dotkl všech 450 tisíc klientů čtvrté největší banky v Česku. Některým klientům se však nedařilo přihlásit do internetového bankovnictví ještě ve čtvrtek ráno.  

Loading



 

Po víkendové plánované odstávce mobilního a internetového bankovnictví kvůli aktualizaci interního bankovního systému vypadly digitální služby banky. Provoz se bance podařil obnovit ve středu mezi 16. a 17. hodinou.

Někteří klienti se však s problémy potýkali ještě ve čtvrtek ráno. „Na internetu píšete, jak je vše obnoveno, a já už od včera volám na linku, kde se mi sice krásně omlouvají, ale stále to nefunguje a já potřebuju nutně odeslat platby,“ stěžuje si například klientka Barbora Larišová.
Zdroj : iHNed.cz

Loading

Vstoupit do diskuze 1 komentář

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

V digitalizaci jsou nejlepší španělské a kanadské banky. Česko je ze 41 zemí na 13. místě

Venku je největší globální studie o digitálním bankovnictví – Digital Banking Maturity 2022. Jak si v této sféře stojí retailové banky z 41 zemí z celého světa, včetně Česka? Zmiňovaná studie společnosti Deloitte přináší srovnání digitálních funkcionalit, šíři pokrytí zákaznických potřeb a UX aspektů ve třech klíčových kanálech.

Text: Filip Kučera

25. 11. 2022


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

 
 
 

 
  • Milos Zeling

    13 října, 2017

    ahoj
    Potřebujete půjčku nebo financování, řešit své finanční potíže a realizovat svůj projekt. Jsem k dispozici všem, kteří splňují nezbytné podmínky. Nabízíme krátkodobé, střednědobé a dlouhodobé půjčky a naše převody jsou poskytovány bankou k zabezpečení transakce. S pevnou úrokovou sazbou ve výši 3% za rok a za velmi výhodných podmínek dostanete půjčku bez protokolu. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat na této e-mailové adrese, abyste zjistili životnost vašich projektů a našli chuť života.

    E-mail: miloszelingr.uver@seznam.cz

    Odpovědět