CZK/€ 25.230 -0,02%

CZK/$ 23.714 +0,00%

CZK/£ 29.540 +0,02%

CZK/CHF 26.023 +0,17%

Text: PR článek

26. 10. 2010

0 komentářů

Změňte se z manažera na lídra – přichází světový byznys expert Brian Tracy!

 


 

Příležitost osvojit si mimořádně efektivně znalosti úspěšného vedení firmy mají vůbec poprvé i slovenští a čeští manažeři. Již 25. listopadu 2010 Brian Tracy vystoupí pro slovenské i české publikum v Aule Ekonomické univerzity v Bratislavě se svým speciálně připraveným seminářem "Umění výjimečného vůdce". Žádné abstraktní koncepty, žádné akademické teorie – osvojte si účinná pravidla, konkrétní tipy a pokyny od autora světově nejprodávanějšího programu time-managementu.

Kdo je Brian Tracy?

Brian Tracy je ve světě považován za významného odborníka, který se více než 40 let věnuje rozvoji lidských zdrojů a rozvoji osobní efektivity. Jeho seminářů se každoročně účastní statisíce lidí. Pomáhá vedoucím představitelům světových korporací jako IBM, Ford, Hewlett Packard, Pepsi, Siemens a mnoha dalším. Je zakladatelem Brian Tracy University, největšího online vzdělávacího centra určeného pro náročné podnikatele, které působí ve 32 zemích. Vytvořil více než 500 školících programů, což se mu podařilo jako jedinému školiteli v historii, prostřednictvím kterých pokrývá celé spektrum lidské i podnikové výkonnosti. Je autorem 49 knih, které byly přeloženy do 36 jazyků a prodávají se v 52 zemích světa.

Brian Tracy v souvislosti s důležitostí motivace vysvětluje: "Průměrný zaměstnanec pracuje na 5 % svých schopností a možností. To znamená, že společnosti vyhazují ročně miliony eur. Naučte je zvýšit jejich výkon naplno. Motivace je pravidlo pro produktivitu zaměstnanců. Bez ní neprobíhá nic správně a na čas. Pravda je, že vy, lídři, máte sílu oživit a obnovit ty nejslabší týmy."

Brian Tracy na Slovensku

Poprvé na Slovensku Brian Tracy představí svůj program vyvinutý na základě 30letých zkušeností získaných v rámci konzultací s TOP managementem světových společností. Seminář "Umění výjimečného vůdce" účastníkům nabízí konkrétní strategie:
• jak určit nejvhodnější styl vedení pro každou situaci,
• jak správně motivovat a nastavovat obchodní cíle a úkoly,
• jak si vybrat a udržet nejlepší lidi,
• jak najít lukrativní příležitosti a prosperovat i v nepříznivých dobách,
• jak efektivně pracovat s vlastním časem,
• + další osvědčené zásady vedení firmy.

Kdy a kde

Celodenní seminář "Umění výjimečného vůdce" se uskuteční dne 25. 11. 2010 v Aule Ekonomické univerzity na Dolnozemskej silnici 1 v Bratislavě. Vstupenky jsou v prodeji na www.tajomstvo-uspechu.sk, kde najdete také všechny potřebné informace.

REKLAMA

Organizátor

Hlavním organizátorem akce je společnost Smart Thinkin’Office, za kterou stojí hlavně dvě jména – Michal Kováč a Andrej Prázdnovský. Podnikatelé, kteří se dlouhodobě věnují problematice osobního rozvoje, motivace a coachingu. Díky nim měli stovky slovenských, ale i zahraničních účastníků možnost poznat Pravidla úspěchu Jacka Canfielda, špičkového motivátora, spoluautora bestselleru Slepačí polévka pro duši. Jejich vizi a cílem je pro Slovensko získat nejzvučnejší jména této oblasti a umožnit tak i našemu publiku seznámit se s tématikou osobního a profesního rozvoje a dosáhnout tak splnění svých cílů.

Servery Investujeme.sk a Investujeme.cz jsou mediálními partnery akce

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz



Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *