CZK/€ 25.265 +0,14%

CZK/$ 23.707 +0,19%

CZK/£ 29.516 +0,05%

CZK/CHF 26.084 +0,21%

Text: PR článek

05. 12. 2008

0 komentářů

Saxo Bank byla již potřetí zvolena nejlepší bankou pro investory na měnovém trhu Forex

 


 

Ceny Best Bank Awards týdeníku FX Week jsou měřítkem profesionality a kvality služeb v odvětví FX na celosvětové úrovni. Získání prvního místa potvrzuje neustálý rozvoj a kvalitu služeb Saxo Bank pro investory  na měnovém trhu. Právě investice na měnových trzích zaznamenávají v poslední době nárůst.

„I čeští investoři se v současné době stále více přiklánějí k investování do cizích měn nebo měnových opcí. Odklon od konzervativního investování je způsobený zejména zvyšující se vzdělaností investorů v této oblasti a také mimořádným poklesem hodnoty akcií v době globální finanční krize,“ uvádí Radim Dohnal, konzultant pro Saxo Bank v České republice.

„O cenách hlasují odborníci v oboru FX trhů, jejichž znalost odvětví je jedinečná" , uvedli ve společném prohlášení Lars Seier Christensen a Kim Fournais , společní ředitelé a spoluzakladatelé Saxo Bank. „Jsme velmi hrdí, že jsme byli vybráni jako vítězové ceny již třetí rok v řadě. Náš pokračující úspěch odráží náš závazek poskytovat našim klientům nejlepší služby.”

Vedle první ceny obdržela Saxo Bank také velmi vysoká hodnocení v týdenním průzkumu FX Week zaměřeném na předpovědi cen měn.

Online platforma Saxo Bank s názvem SaxoTrader poskytuje ve 23 jazycích přístup na trh investorům, kteří chtějí obchodovat s měnami, akciemi, komoditami, futures, opcemi a celou řadou derivátů, včetně CFD. Shromažďováním likvidity cizích měn od více než dvanácti předních poskytovatelů nabízí platforma SaxoTrader přístup k likviditě na globálních kapitálových trzích spolu s důležitými údaji a sofistikovanou analýzou rizik.

REKLAMA

Během posledních sedmi let byla Saxo Bank zapojena do více než 120 partnerství White Label Partnerships s licencovanými finančními institucemi na celém světě. Saxo Bank poskytuje platformu a poradenství s přidanou hodnotou, zatímco partner poskytuje značku, identitu, prodeje na místním trhu a marketing. Citi, jedna z největších bank na světě poskytujících úplné bankovní služby, spustila v roce 2007 svoji platformu CitiFX Pro pro obchodování s cizími měnami ve spolupráci se Saxo Bank.

Výsledky ocenění Best Banks týdeníku FX Week jsou založeny na průzkumech odborníků na trhy FX v srpnu a září 2008.

www.saxobank.cz

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz



Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *