CZK/€ 25.305 -0,06%

CZK/$ 23.413 +0,02%

CZK/£ 29.594 +0,24%

CZK/CHF 25.911 +0,38%

Rošáda v Partners: Petr Borkovec povýšil

 


 

Začátkem roku 2014 proběhly ve společnosti Partners Financial Services významné změny ve vedení společnosti. Po loňském odsunu Kateřiny Palkové (dnes Volínové) z pozice výkonné ředitelky Partners a její nahrazení Michalem Špaňárem dochází k dalšímu pohybu. Na přelomu roku Kateřina Volínová ukončila své působení na pozici předsedy představenstva a k 22. lednu 2014 nastoupila na post předsedy dozorčí rady.

Petr Borkovec, který od poloviny roku 2010, tedy po ukončení časového testu konkurenční doložky uzavřené se společností OVB Allfinanz, zastával post místopředsedy představenstva, k 2. 1. 2014 povýšil na jeho předsedu. Uvolněný post místopředsedy obsadil o měsíc později Michal Špaňár.

Na přelomu roku ukončil svou činnost v představenstvu také Pavel Kohout, který následoval Kateřinu Volínovou do dozorčí rady na pozici místopředsedy. Dva ze zakladatelů společnosti, kteří ve firmě ještě zůstávají, se tak přesunuly do dozorčího orgánu.

„Akcionáři společnosti nadále zůstávají ve vedení Partners, holding chtějí vlastnit a podílet se na řízení a určování strategického směřování firmy,“ komentuje změny Petr Borkovec.

Uvolněné místo v představenstvu připadlo na Tatianu Purdiakovou, která zastává pozici finanční ředitelky Partners od srpna 2012.

REKLAMA

Lidé Partners

Společnost Partners založili v polovině roku 2007 Kateřina Palková (dnes Volínová), Pavel Kohout, Tomáš Prouza a Jan Majer pod názvem Partners for Life Planning. Kateřina Palková do společnosti vnesla zkušenosti z Pioneer Investments a Komise pro cenné papíry, Pavel Kohout působil jako významný analytik skupiny PPF, Tomáš Prouza krátce před založením společnosti ukončil své působení na pozici náměstka ministra financí a Jan Majer odešel do společnosti z Fincentra, kde mimo jiné založil odborný server Investujeme.cz.

Ve společnosti dnes působí pouze dva ze čtveřice zakladatelů. Jako první se s Partners rozloučil na sklonku roku 2009 Jan Majer. „Dnes se chci věnovat výhradně rozvojovým mediálním projektům,“ komentoval svůj odchod Jan Majer. V současnosti řídí odborný web Psychologie.cz a věnuje se poradenství a koučinku.

O dva roky později, na sklonku roku 2011, opustil společnost Partners i Tomáš Prouza. V té době též Partners změnily jméno na Partners Financial Services. Tomáš odchází na rodičovskou dovolenou, protože se chce věnovat svým dětem,“ uvedl tehdy k odchodu Tomáše Prouzy tiskový odbor společnosti. Od začátku února 2014 je státním tajemníkem pro evropské záležitosti při Úřadu vlády ČR.

Od počátku v Partners figuroval také pojistný analytik Dušan Šídlo, jehož jméno u společnosti figuruje i v obchodním rejstříku. Za svého působení v Partners napsal dvě knihy (Život jako riziko a Jak nás podvádějí), z nichž druhá znamenala ukončení jeho činnosti. Společnost Partners se v loňském roce intenzivně věnovala nabídce 2. pilíře, s nímž Dušan Šídlo ve své knize zásadně nesouhlasil.

REKLAMA

Základním stavebním kamenem společnosti Partners od jejího založení ovšem byli Petr Borkovec a Radim Lukeš. Bez jejich struktury, která opustila OVB Allfinanz a naplnila řady poradců Partners, by vznik společnosti v současné podobě nebyl možný.

Kdo společnost Partners vlastní, není zcela zřejmé. Sice zároveň s výměnou lidí v orgánech společnosti došlo k přeměně akcií na majitele na akcie na jméno, zůstávají ale nadále v listinné podobě. Společnost sama mezi partnery uvádí Radima Lukeše, Petra Borkovce, Jitku Lucbauerovou, Petra Kroupu, Karla Marouška a Michala Oppla.

Úvodní fotografie: Oficiální fotografie Partners

Loading

Vstoupit do diskuze 41 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz


Související články

8D: Týmové řešení problémů jako investice

Nejefektivnější programy snižování nákladů nutně nezačínají úmyslem náklady snižovat. Zlepšování procesů každopádně znamená finanční prospěch. Čím více je snižování nákladů ignorováno, tím větší jsou nakonec úspory, zaznívá v jedné z knih věnovaných neustálému zlepšování produktů a procesů. Jedná se o potírání plýtvání a škrty čehokoli, co nepřidává hodnotu, […]

Text: Radovan Novotný

Foto: Shutterstock

02. 10. 2023

Petr Stuchlík, Fincentrum - kandidát Hnutí ANO na pražského primátora

Petr Stuchlík vstupuje do investičního fondu Quant

Petr Stuchlík prostřednictvím společnosti Duck Sauce kupuje majoritní podíl v investičního fondu Robot Asset Management SICAV s podfondem Quant. Fond zároveň rozšíří distribuci a plánuje další růst.

Text: Petr Zámečník

27. 05. 2019


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

 
 
 

 
  • Paja

    27 února, 2014

    Katka uz je na Floride, Petr s Radimem se chystaji na Seychely. Cil? Prodej je jen otazkou casu. Poradci Partners maji hole zadky. Svymi malymi provizemi neplni vize svoje, ale majitelu.

    Odpovědět

  • Pavel

    27 února, 2014

    Zase jeden chytrej, co ví všechno :-)

    Odpovědět

  • Poradce Partners

    27 února, 2014

    Tady zase někdo nemůže překousnout, že jsme ti, kdo udávají směr na trhu finančního poradenství. Kromě Partners není na českém trhu společnost, která by tak dbala na kvalitu svých poradců při výběru a na kontrolu jejich práce. A pro případné šťouraly jen dodávám, že jsme za celý loňský rok neměli jednu jedinou stížnost na naši práci u ČNB. Pokud máte všech pět pohromadě, tak je Partners jedinou rozumnou volbou. Nejvíce proklientsky zaměřená a inovativní firma v ČR.

    Odpovědět

  • CNB

    27 února, 2014

    Pane, buď záměrně lžete nebo jste neinformovaný. Stížností na ČNB bylo několik, i vážných.

    Odpovědět

  • Yowie

    27 února, 2014

    Anebo možnost c.), tedy dotyčný dost možná nelže a není neinformovaný, ale naopak je dezinformovaný, což je bohužel průvodní jev typický pro MLM. Slova jako „proklientsky zaměřená inovativní firma“ tomu nasvědčují.

    Nakonec v sektách se také šíří bludy a někteří lidé tomu věří.

    Jinak počet stížností je vzhledem k neznalosti lidí velmi malý. Aktuální statistiku neznám, nicméně v roce 2012 to bylo myslím kolem 400 stížností, čili nízký nebo nulový počet stížností na konkrétní firmu spíš vypovídá o neznalosti lidí, než o tom, že je firma čistá.

    Samozřejmě nepředpokládám, že by fin. poradci finanční gramotnost zvyšovali tím, že by klienty upozorňovali na to, že si na jejich postup mohou stěžovat u ČNB.

    Odpovědět

  • Pavel

    27 února, 2014

    Osobně si myslím, že v každé firmě, se najdou lidé, kteří dělají smlouvy pro sebe a ne pro klienty tím, že je vyberou špatnou nebo ji špatně nastaví bez ohledu na to zda jde o Partners, Ovb, Fin atd…, spíše mě zajímá, jak se k tomu daná firmá postaví, když zjistí, že to nastavení nebylo ok. Máte s tím někdo zkušenost u těchto velkých firem? Já jsem jenom slyšel o Štorkovi, že ho OVB nechalo, psát prasárny, že obrat je obrat

    Odpovědět

  • Dlouhodobý poradce

    27 února, 2014

    Ano, jste jediná firma, která pečlivě vybírá ze studentů, maminek na mateřské, dělníků od pásu,lidí bez středoškolského vzdělání atd..
    Všichni ostatní je berou všechny.
    V Partners vezmou jenom 9 z 10 výše uvedených…

    Odpovědět

  • Profík

    27 února, 2014

    Co to tu meleš? Máme výběrové řízení, které odpovídají vysokým standartům.Lidi si pečlivě vibíráme.Z tebe mluví závist.

    Odpovědět

  • Yowie

    27 února, 2014

    Profík: O tom přesvědčujte někoho, kdo to na vlastní kůži nezažil. Tam možná i uspějete.

    Nakonec by možná neškodilo se podívat, kde se o příležitosti u společnosti Partners diskutuje. E-mimino.cz a podobně :-) O podvodnefirmy.cz raději pomlčíme.

    Pepa: Mohu se jen zeptat jaký formulář? Zůstává ten formulář klientovi po schůzce? Jinak já spíš kritizuji MLMka a ne pooly, kam většinou směřují zkušenější poradci, byť samozřejmě ani to není úplná záruka kvalitního servisu.

    Odpovědět

  • 1 března, 2014

    Na podvodnefirmy se dostane kde kdo. Už jsi snad viděl čecháčka, aby napsal něco kladného?

    Odpovědět

  • Yowie

    1 března, 2014

    Naopak. Viděl jsem mnoho čecháčků, které poradce připravil o spousty peněz a oni to berou ve stylu: „jo napálil mě, tak si vezmu jiného poradce…“.

    Děsí mě pasivita lidí. Floutek jim prostřelí IŽP jako skvělé spoření na hypotéku a oni přijdou o hromadu peněz a vůbec se nebrání…

    Já naopak každého takového jedince motivuji k tomu, aby si stěžoval kde všude to jen jde, čili ČNB, arbitr, ta poradenská firma a případně nějakou z nově se formujících firem, které se specializují na zastupování poradci okradených lidí.

    Rozumíte, kdyby Vám na ulici někdo ukradl peněženku s 50 tisíci, tak asi celkem jistě půjdete na policii, pokud Vás poradce připraví podvodem také o 50 tisíc, tak má ten člověk mlčet? Vždyť ve finále je to stejné, ten člověk byl prostě okraden o 50 tisíc a ve finále je jedno, jestli si chvíli nepohlídal tašku, nebo ho oblbnul někdo, komu věřil.

    Odpovědět

  • 1 března, 2014

    Už jsi snad viděl čecháčka, aby napsal něco kladného?

    Ona by mezi průměrnýma čecháčkama musela bejt nejprve poptávka po dobré službě. Je to jako s jídlem. Kdyby si hromadně nekupovali ty nejlevnější srágory, tak by se ani nevyráběly. I kdyby měl rádoby poradce andělské úmysly, tak musí svoje dobré služby prodat, musí překonat tu lenivost a blbost obyčejných lidí.

    Odpovědět

  • Yowie

    2 března, 2014

    jj, přesně tak „musí svoje služby prodat“, proto se v tomto oboru pohybuje tak malé procento slušných lidí. Pokud překonáváte „blbost čecháčků“ prostřelením IŽP, rád zůstanu blbý.

    Zaškolovák, nebo krátce po něm předpokládám? Ale já Vám držím palce, jděte do toho! Vy tu facku od života opravdu potřebujete… :-)

  • Radek

    2 března, 2014

    Píšete: „„musí svoje služby prodat“, proto se v tomto oboru pohybuje tak malé procento slušných lidí.“ Mám tomu rozumět tak, že kdokoli umí své služby prodat, není s vysokou pravděpodobností slušný člověk? :-O

  • Yowie

    2 března, 2014

    Radek: Jistě můžeme slovíčkařit, ale myslím si, že oba víme, jak to bylo myšleno.

    Pokud například elektrikář umí svou práci a umí ji prodat za dejme tomu 200,– na hodinu, tak je to samozřejmě naprosto v pořádku.

    A v tom je ten problém. Naprostá většina poradců totiž žádnou kvalitní službu, nebo přidanou hodnotu nejen že nepřináší, ale mnohdy naopak na férovku klienta okrádají.

    Teď jsem na jiném foru radil jednomu podvedenému klientovi, který chtěl spořit na hypo a poradce mu doporučil cpát 2000 měsíčně do životka a klient teď po dvou letech zjišťuje, že v životku nic nemá, takže se mu sen o hypo vzdaluje. A poradce? Ten mu na dotaz „kolik v tom IŽP mám naspořeno?“ nejdřív nechtěl odpovědět a teď už s ním nekomunikuje. Tomu Vy říkáte hodnota za kterou by někdo měl dostat odměnu? Je to normální podvod…

    Problémem není jen MLM, ale i provizní systém jako takový.

    V UK a Holandsku tento systém odměn prodejců zakázali a ejhle, poradci, kteří chtějí ten obor dělat i nadále, nabízejí klientům placené poradenství a samozřejmě musí nabídnout nějakou přidanou hodnotu a poradit, tzn. musejí být opravdu vzdělaní a mít přehled, jinak by se je zakrátko nikdo nezval.

    Navíc ten, kdo je skutečně přesvědčen o své erudici a znalostech s takovým systémem podle mě nebude mít problém a naopak by ho měl uvítat, protože už nebude muset soupeřit s masou bouchačů z MLM, protože zákaz provizí by podle mě znamenal okamžitý konec pro firmy jako Partners, SMS, OVB a další.

  • 28 února, 2014

    2 chyby v jedné větě to je projev úrovně a standardu

    Odpovědět

  • Yowie

    28 února, 2014

    jj, nechtěl jsem včera rýpat, ale je to zkrátka profík.

    Pravopis není důležitý, protože podepsat se umí a to stačí… :-)

    Odpovědět

  • ExPoradce Partners

    1 března, 2014

    Kolem mě se to poslední dobou hemží přáteli, kteří jsou lanaření do nejrůznějších finančně poradenských MLM firem. Všem jsem poslal odkaz na všechna čtyři videa Hvězdný prachy od pana Vítka Kalvody. Nenastoupil nikdo, jupííí :0) Jen fy Partners jsem takto zvrátil nástup cca 6-ti oveček. To video je prostě bombastické, syrové ve své vypovídací schopnosti, jdoucí až na dřeň. Kamarádku jsem zachránil od nástupu do Broker Consultingu, bývalého přítele sestry lákali do AWD (dnes Swiss Life Select), nikdo z nich nenastoupil. Dobrá byla i otázka, zda chtějí patřit ke třem profesím, kterými Češi nejvíce opovrhují (finanční poradce, exekutor a bazarový prodejce aut spolu s taxikářem). Odkaz na dokumenty jsem rozeslal několika desítkám svých přátel se žádostí o rozeslání co největšímu počtu přátel, ať mají ti MLM šmejdi co nejvíce ztíženou a znepříjemněnou­ práci.

    Odpovědět

  • Poradce

    1 března, 2014

    Z mých kamarádů co to ve zprostředkova­telských MLM firmách zkoušeli už to nedělá nikdo a všichni jen splácejí storna. Vytěžili svoje okolí, rodinu, kamarády, přátele a mejdan skončil. Byli pod neuvěřitelným tlakem svých manažerů (nos produkci nebo si přiveď lidi ať nosí za Tebe a Tobě vydělávaj peníze), takže s tím sekli no a co že se nestalo ? Kdo by to řekl, za jejich klienty se rozeběhli poradci z téže MLM firmy, přebouchali životka a investice hlava nehlava a MLM právníci vesele posílali výhružné dopisy bývalým poradcům ať urychleně všechno zaplatí, nebo bude moc moc zle. Toto je ta pravá tvář MLM finančních firem. Na etiku a jiné vznešené věci každý ve firmě z vysoka sere, nosíš produkci, pak máš pravdu a jsi king. Nenosíš ? Jsi lůzr, socka a křupan, takže drž hubu nebo vypadni.

    Odpovědět

  • 1 března, 2014

    Tvoji kamarádi jsou průměrní idioti, kteří neznají sebe, svoje schopnosti atd. To se to manažerům z rádoby poradenských firem verbuje a slibuje, když většina lidstva je taková.

  • To je nenávisti!

    1 března, 2014

    Dokázal jste někdy v životě něco i vybudovat? Nebo jdete cestou Kalvody s žebráckou torničkou a závislostí na dotacích?

    Odpovědět

  • Yowie

    1 března, 2014

    Berte to od Exporadce jako dobrý skutek těm lidem. Mnozí mohli dopadnout tak, jak to popisuje o kus níž Poradce.

    Ono stejně když na první hodinu „vzdělávání“ přijde 20 lidí, tak do konce to vydrží max. 10 a z nich bude ve firmě za rok max. 1. Nicméně informovat o tom je záslužná činnost v tom ohledu, že poradenští aspiranti neskončí v dluzích a neplýtvají časem při hledání slušné práce, zároveň se vyhnou narušení sociálních vazeb a vztahů, které většinou účast v MLM provází.

    Zkrátka dobrý skutek… :-)

  • 1 března, 2014

    Máš to poněkud popletený, člověče.

    Sám patřím mezi velké kritiky rádoby poradenských firem a jakože poradců. Každý zasvěcený dobře ví, že se jedná o prodejní sítě a že mlm do finanční distribuce nepatří.

    Na druhou stranu se jich musím zastat. Proč se vůbec lidi, kteří v životě neprodávali a nemají na to, aby zvonili na zvonky, serou do prodeje? Jsou tak zoufalí, jsou to až takoví hlupáci? Celej den čuměj do Facebooku, ale nejsou schopni si na netu dohledat info o podstatě práce rádoby poradce?

    Kritizovat mlm jako takový, to je typické pro obyčejné lidi, takto naprosto zoufalé existence. Jsou líní, méně či více blbí, takový genetický odpad vhodný akorát tak k továrenské lince. Bodejť by se tyhle obyčejné existence nedívali na tzv. úspěšné zástupce multilevelu jako na póvl. Je za tím pouze závist, že se kritizovaný dokázal odpoutat od přízemního obyčejného života.

  • Yowie

    1 března, 2014

    já: Proč tam ti lidé lezou? No protože je lidé z MLM neustále verbují na nereálné kecy o příjmech! A bohužel těch, kteří netuší, že se jedná o obyčejný prodej nasmlouvaných produktů, je stále dost a především mezi mladými a naivními.

    Omg… Opět kecy o závisti…

    Já to těm pár málo lidem nahoře naopak strašně přeju! Jistě mají svého druhu talent. Připomínají mi pasáky ovcí, případně tak trošku Davida Koreshe.

    Odmítání MLM je typické pro obyčejného člověka…

    V podstatě souhlasím, jsem obyčejný vysokoškolák, umím počítat a znám jazyky, takže co se informací týká, dostanu se o mnoho dál, než za do češtiny přeloženého kašpara Kyiosakiho…

    Problém je spíše opačný, ten kdo většinou skálopevně věří v MLM, by jinak skončil u továrenské linky.

    Pokud vládnete alespoň trochu angličtinou, doporučuji tzv. „income disclosure“, což jsou data, která o sobě musí zveřejňovat MLM firmy působící v Americe.

    Ano, nejedná se o poradenství, ale opravdu to vypovídá mnohé o tom, co se většinou skrývá za fasádou „úspěchu“ a typických MLM rad typu „chceš-li se stát milionářem, chovej se tak“ anebo „tohle doporučuje Buffet, Branson, Trump, to musí být úžasné!“.

    Kdyby jen ti idioti věděli, že všichni tito miliardáři si založili vlastní MLM jako majitelé a teď prostě chytají ovce, které se nechají ostříhat. A ovce jen radostně bečí…

    Mám za to, že se značně změnily poměry. Dřív se nejvíc vydělávalo na zbraních, drogách a holkách. Dnes se dá opravdu nejvíc vydělat na lidské blbosti…

  • 1 března, 2014

    Pochopitelně že nejsi obyčejný. Ačkoli to zdůrazňování vš, to je typické právě pro průměrná trdla. Vš z nikoho lepšího člověka neudělá, je jen malým důkazem toho, že absolvent dokáže dotáhnout věci do konce.

    Obyčejný člověk si nechá srát na hlavu a ještě o tom píše na FB nebo do Novy. Furt jenom naříká a o lidech z multilevelů se vyjadřuje nehezky. Protože jim závidí. Připomínám, že moji definici průměrnýho trouby nesplňuješ, takže ta závist se tebe osobně týkat nemusí.

    Ta závist stojí i za „No protože je lidé z MLM neustále verbují na nereálné kecy o příjmech!“

  • Yowie

    1 března, 2014

    Víte co, jděte už s tou závistí někam. Pokud si na Googlu nedokážete vyhledat spojení „income disclosure“ a Amway, Herbalife, Nu Skin atd. atd., tak se nemáme o čem bavit.

    Pokud byste toho byl schopen, tak byste zjistil, že MLM je ve své podstatě redistribuční systém, kde peníze směřují brutálním způsobem ze dna pyramidy nahoru. Průměrná výplata v amerických MLM je většinou mezi 2000 až 4000 dolarů ročně, což je částka, kterou obracením hamburgerů v McDonaldu Američan vydělá za 2 měsíce.

    Je strašná škoda, že průměrné výdělky poradců nemusí zveřejňovat poradenské firmy u nás. Bylo by to zajímavé čtení a asi by se zhroutil nejeden sen mladého ušáka o autech, domech, štětkách atd.

    Tím ale nechci říct, že MLM nedoporučuji, naopak, je to ten nejlepší systém pro zapojení psychopatů do běžného života, žádná slušnost, etika, nic… vše jen podřízeno výsledku, kolik okradených ten výsledek stál? To nikoho nezajímá…

  • xxx

    3 března, 2014

    Ty náš jeden vysokoškoláku mudrlantský, kým ty jsi placen? Protože toto nemůžeš dělat dobrovolně. Tvých oduševnělých názorů tu jsou stovky. Nepřijde ti to jako mlácení prázdné slámy? Pokud teda nejsi na výplatní pásce nevím koho.

  • Yowie

    3 března, 2014

    A kdo by mě měl jako platit? Někdo z MLM, když tyto firmy vytrvale kritizuji? Asi těžko…

    Nejsem poradce, abych bral provize za lži, říkám pravdu zadarmo… :-)

    Jinak si všimněte, že v těch forech většinou přidám příspěvek a najednou se vyrojí různí lidé obviňující mě ze závisti, z toho, že jsem zaplacen a z mnoha dalších nesmyslů. Reakce na tyto nesmysly pak mnohým a nakonec i mě opravdu připadá jako mlácení prázdné slámy…

  • xxx

    3 března, 2014

    No vidíš Yowie, už jenom ta reakce během 15 minut je podivná. Že ty tady sedíš od rána do večera a nemáš co jiného na práci. A nebo se ti už vytvořila nějaká závislost na klikání do kompu?
    No pokud je to tak, tak to by ti odborníci radili vyhledat specializované zdravotnické zařízení kde by ti od závislosti pomohli. Já ti poradím rychlou a účinnou věc – běž si pořádně zašukat (pokud při své „vytíženosti“ máš s kým) a vyser se na nic neřešící kecy!! :-)

  • Yowie

    3 března, 2014

    Možná to nevíte, ale pracovním nástrojem mnoha lidí je počítač, stejně jako může být pracovním nástrojem i parní válec, nebo lopata a jistě nebudeme doporučovat kopáčovi, aby se kvůli své práci šel léčit ze závislosti na lopatě… :-)

    Na ty další nesmysly už mě ani nic vtipného nenapadá, takže pokud nemáte nic k tématu článku a vzhledem k tomu, že krom osobních útoků jste zatím nic jiného nevypotil, bychom to mlácení prázdné slámy mohli ukončit, co říkáte?

  • vasek

    3 března, 2014

    Pokud je Vaším pracovním nástrojem počítač, pak se přirozeně nabízí otázka, zda-li Vaší pracovní náplní je vysedávat u I.CZ

  • Yowie

    3 března, 2014

    jj, vystopujte si mě a běžte si stěžovat zaměstnavateli, jinak tady ten socialismus asi fakt nevybudujeme… :-)

  • vasek

    3 března, 2014

    není třeba stopovat.
    Jen je třeba zvážit kritiku přístupu k práci jiných, když bych měl začít u sebe.
     – jinak je to právě ten socialismus

  • Franta Vocas

    1 března, 2014

    V poolu je to nauci kdo? Nikdo.
    Nebudou mit storna? Budou.
    Budou psat lepsi produkty? Ani nahodou.
    V cem je to lepsi nez v MLM?

  • 1 března, 2014

    Mlm do prodeje financí nepatří. Ona tam jaksi nepatří většina agentů. Buď to nejsou prodejci a stejně vydělávají prdlajs nebo je tenhle obor ani nezajímá.

  • Angel

    2 března, 2014

    v poolu ho to naučí stejný vedoucí jako v MLM. Rozdíl je v tom, že zatímco v MLM se zisk rozdělí mezi 8 lidí, v poolu dostane peníze nováček a lidi co se podileli na obchodě.

    Storna mit taky nemusi, mohou dělat pouze produkty s následnou provizí. To je to co MLM nevyplácí a nebo vyplácí setiny. Od prvního měsíce se dá hezky uživit jen pojištěním neživota a hypotékami. Lze dělat úrazovky bez zálohové provize.

    Lepší produkty asi ne. Jiné a jinak nastavené zcela určitě. Pokud mi klient vydělává peníze každý rok, musím se sakra snažit, abych měl přidanou hodnotu.

  • Radek

    2 března, 2014

    Rozdíl mezi MLM a poolem skutečně není velký. Pod pooly působí často struktury založené na MLM.

  • 1 března, 2014

    Práce prodejce finančních produktů potřebná je. Jen jaksi v daleko menší míře, než jak to známe teď. Je to prostě prodej a líní, přitroublí obyčejní čecháčci prodejce rádi nemají.

  • Pepa

    27 února, 2014

    Yowie, nemůžete vědět všechno, ale třeba formulář Broker Trustu tyto informace obsahuje a to jak možnost stížnosti na finančního arbitra i s kontakty, tak i stížnost na ČNB i s kontakty…

    Odpovědět

  • Tomáš

    27 února, 2014

    Blahopřeji, pane Borkovec! Z de facto nuly, v Partners jste byl dlouhou dobu jen školitel, který nic nevlastní, jste zakrátko předseda představenstva a hlavní majitel Partners!

    Odpovědět

  • jaja

    6 března, 2014

    Tenhle vystudovanej pan vam nejen poradi ale dokonce kdyz mate partnerku ktera ma dite nebo vic (to je jedno kolik deti)znici rodinu a detem zkazi tym zivot.

    Odpovědět