CZK/€ 25.265 -0,04%

CZK/$ 23.672 -0,38%

CZK/£ 29.357 +0,28%

CZK/CHF 25.977 -0,36%

Text: Redakce

01. 10. 2008

0 komentářů

Nové blogy na Investujeme.cz

 


 

Tvořit své blogy mohou jen registrovaní uživatelé serveru Investujeme.cz, pokud mezi ně zatím nepatříte, samotná registrace vám nezabere ani minutu vašeho času. Svůj vlastní blog si založíte po přihlášení (či registraci) kliknutím na odkaz "Můj blog". Mezi administrační částí blogu a publikační (veřejnou) částí se přepnete rozkliknutím panelu Investujeme.cz umístněným v horní liště.

Protože se orientujete ve světě financí a část z vás určitě patří mezi pravidelné návštěvníky serveru, budeme rádi, stanete-li se též prvními uživateli blogů na Investujeme.cz (http://blog.www.investujeme.cz/). Zároveň uvítáme veškeré vaše postřehy a připomínky k systému blogů, které můžeme v rámci pilotní verze systému implementovat. Náměty zasílejte prosím na adresu redakce@investujeme.cz.

Blog je výsostným prostorem blogera a záleží pouze na něm, jakým způsobem bude moderovat diskusi ke svým příspěvkům. Podmínkou je, že ekonomická, investiční a finančně poradenská témata příspěvků musí představovat alespoň 50 % obsahu blogu.

Blogy na Investujeme.cz jsou prozatím v testovací fázi. Po ukončení testů a „naplnění“ stránek se stane sekce blogů plnohodnotnou součástí portálu s odkazem z hlavní stránky.

Vážíme si vaší přízně a budeme se těšit na vaše příspěvky.

REKLAMA

redakce Investujeme.cz

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz



Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *