CZK/€ 25.155 -0,32%

CZK/$ 23.470 -0,62%

CZK/£ 29.361 -0,01%

CZK/CHF 25.687 -0,48%

Kateřinu Palkovou v Partners nahradil Michal Špaňár

 


 

plánovaném odchodu Kateřiny Palkové z pozice výkonné ředitelky společnosti Partners Financial Services jsme informovali jako první již koncem června 2013. Kateřina Palková post opouští z vlastního rozhodnutí, v jehož pozadí mají stát rodinné důvody a velký tlak na obchodní výsledky společnosti. Kateřina Palková zůstává nadále ve vedení Partners a to na pozici předsedkyně představenstva a CEO centrály,“ uvedla v červnu k našemu dotazu Viola Baštýřová, tisková mluvčí společnosti Partners.

Setrvání Kateřiny Palkové na pozici předsedy představenstva společnosti Partners potvrzuje i Obchodní rejstřík. Kateřina Palková zastává funkci již od 23. května 2007 a v této funkci vystupuje i v aktuálním výpisu společnosti.

Pozici výkonného ředitele společnosti Partners Financial Services zastává od začátku záři Michal Špaňár, který přechází ze skupiny ING, kde působil na vedoucích pozicích nejen v České republice, ale také v Jižní Koreji a Brazílii.

Nový výkonný ředitel chce své zahraniční zkušenosti přenést i do finančně poradenské společnosti Partners, v níž se bude soustředit na probíhající expanzi v Polsku. Mezi jeho další oblasti zájmu bude rozvoj franšíz Partners market ve spolupráci s UniCredit Bank. Připravena je i jedna novinka, kterou ale zatím drží v tajnosti.

„V horizontu jednoho měsíce budeme oznamovat významnou novou spolupráci, kterou však nyní ještě nemohu konkretizovat, ale určitě je to jedna z klíčových oblastí mé aktivity pro nastávající období,“ uvedl pro deník E15 Michal Špaňár.

REKLAMA

Loading

Vstoupit do diskuze 30 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

Do čeho investovat v době války?

Může se zdát, že mezi rizikem a nejistotou je pouze minimální rozdíl, ale není tomu tak. Riziko znamená, že lze na základě přiměřeného datového vzorku vyčíslit pravděpodobnost, zatímco v případě nejistoty je podobná kvantifikace nemožná. Geopolitické události se ze své podstaty pojí s nejistotou a mají širší paletu neznámých […]

Text: Redakce

25. 04. 2024

Komentář: Válka o prodlužování věku odchodu do důchodu

Prezident Pavel se rozhodl vstoupit jako moderátor do politického jednání mezi vládou a opozicí o jedné z nejdůležitějších reforem pro budoucnost České republiky. Toto vlídné gesto, aby bylo dosaženo konsenzu alespoň nad základními obrysy hned na začátku vyjednávání, mělo ale trvání jen pár hodin. Po potvrzeném zápisu […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

23. 04. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

 
 
 

 
  • vasek

    5 září, 2013

    Není název článku tak trochu zavádějící, když zmíněná dáma v Partners zůstává?

    Odpovědět

  • z partners

    5 září, 2013

    Zustava tam jen na oko uz par mesicu. Uvidime jak se typek z pojistovny snese s Borkovcem.

    Odpovědět

  • Marek

    11 září, 2013

    Borkovec dobre vi, proc si vybral pasivni figurku, ktera na sebe navic nechala hodit vsechny prusvihove projekty typu Polsko a francizy…

    Odpovědět

  • Poradce Partners

    12 září, 2013

    Ty debile, co to tady píšeš za lži ? Franšízy jsou mimořádně úspěšné, spíš je problém z té obrovské masy žádostí vybrat a schválit ty skutečně kvalitní a Polsko se pomalu ale jistě rozjíždí a bude to stejný mega úspěch jako vznik Partners v ČR a SR. Přestaň tu psát nesmysly a přestaň se laskavě navážet do Partners. Hovno jsi dokázal, když se tu musíš ztrapňovat napadáním lídra trhu ve finančním zprostředkování a inovacích.

    Odpovědět

  • vasek

    12 září, 2013

    vy dva byste si měli podat ruce…

    Odpovědět

  • exP

    12 září, 2013

    Předpokládám, že v Partners ještě moc dlouho nejste a výborně Vás namotivovali na školení. Ať Vám elán vydrží :-)
    Jen se zeptám: pokud jsou Franšízy mimořádně úspěšné a hodně se rozvíjí, co v budoucnu budete dělat Vy jako poradce, když všechnu práci zastanou Franšízy?
    No a jinak máte vytříbený slovník hodný poradce. Musí být s Vámi radost komunikovat.

    Odpovědět

  • yowie

    12 září, 2013

    Přesně! Taky jsem si říkal, že frančízy jsou kanibalismem na vlastních lidech. Naivita některých Partners je srovnatelná s tím, jako kdyby dnes zaměstnanci OKD tleskali Bakalovi za to, že jim sníží mzdy o 20%. Horníci ale naštěstí tak hloupí nejsou.

    Odpovědět

  • Poradce Partners

    12 září, 2013

    Mluvím k vám tak, jak si to zasloužíte, nemáte se navážet do Partners. Mě je úplně jedno, jaká bude budoucnost za tři nebo pšt let, v tu dobu už budou franšízy rozjeté a trh už bude defakto rozdělený, o tom se rozhoduje už teď. Podívejte se, kolik pomluv je v posledních měsících na adresu Partners, a proč asi ? Konkurence nemůže překousnout, že jim každý měsíc ukrajujeme z jejich koláče klienty, kteří chtějí spolupracovat s námi. Takže je to jednom o závisti, o ničem jiném. A moji budoucnost neřešte, přesně vím, na kterém kariérovém stupni a jaký pravidelný měsíční pasívní příjem budu mít za rok i za pět let, stačí jen tvrdě makat každý den. Ale to vy nikdy nepochopíte, nemáte žádnou vizi budoucnosti, jen přežíváte a místo toho, abyste se svým životem něcvo pořádného udělali a dokázali, tak tu na Partners jen plivete jed, pomluvy a lži.

    Odpovědět

  • Miloš

    12 září, 2013

    Moment, tento příspěvek je ironie nebo to myslíte vážně?

    Odpovědět

  • yowie

    12 září, 2013

    Řekl bych, že to fakt myslí vážně :-)

    Na druhou stranu, hledejme na tom to pozitivní. Ještěže tak schopní demagogové školí taková ucha v Partners.

    Víte co by dokázali, kdyby byli členy třeba DSSS…

    Odpovědět

  • exP

    12 září, 2013

    A mohu se prosim zeptat, jak dlouho u Partners pracujete a na jakem kariernim stupni jste dnes? Dekuji predem za odpoved.

    Odpovědět

  • Poradce Partners

    12 září, 2013

    Zeptat se můžete, ale nic vám do toho není a já nemám zájem tu zveřejněním těchto věcí na sebe a na Partners strhnou lavinu lží, pomluv, špíny a nepravd. Stejně vás to zajímá jenom proto, aby ste tady na Partners plivali, takže vás ušetřím zbytečnýho psaní.

    Odpovědět

  • exP

    13 září, 2013

    Podle toho, co tady pisete, to vypada, ze jste zacatecnik na pozici Conzultant, kteremu manazeri skvele vymyli mozek a mysli si, ze ni lepsiho, nez planeta Partners neexistuje. Doporucuji trochu nadhledu, sundat bryle a podivat se, jak to chodi i jinde. Az uvidite treba rozdil v provizicb, tak Vam spadne brada, budouci Rediteli nebo Partnere :) Uplne si dokazi predstavit, jak jste s manazerem davali dohromady Vas plan na budoucich 5 let :)

    Odpovědět

  • Partnersák na odchodu

    13 září, 2013

    Dobrý den,

    býval jsem stejným zastáncem a fanatikem Partners stejně jako Vy, takže se na rozdíl od mnohých jiných dokážu vžít do Vašeho myšlení. Myslím, že prozřete až poté, co se setkáte s někým, kdo se Vám bude do očí smát, jak jste zmanipulovaný a za jakou almužnu pracujete. Já tomu taky nevěřil, ale stačí s napsat na jakýkoliv brokerpool o zaslání provizí za jednotlivé typy pojištění a budete okamžitě v obraze. Já už odmítám posílat 65% ze svých provizí lidem nade mnou, kteří mnohdy nevědí víc než já, dost často jim já sám vysvětluji, jak věci fungují. Ještě jsem stále v Partners, ale na rovinu říkám, že lepší životní pojistky a investice nosím přes kamaráda do brokerpoolu. Jakmile se mi podaří z Partners utéct, tak pojedu už čistě na sebe. Podle mě se to v Partners pomalu bortí zevnitř, odchází čím dál více lidí a hodně o odchodu vážně přemýšlí, nová mandátní smlouva s pokutami za školení tomu dala poslední hřebíček. Pokud věříte těm nesmyslům o kariéře, manažerském či ředitelském postu, pasivním příjmu, drahým autům a luxusním vilám, tak je mi Vás líto. 90% všech manažerů není dlouhodobě schopno obhájit svoji pozici a klesají, pak se musí kšeftovat s BJ, dělají se fiktivní smlouvy na kamarády, poradce, rodinu a krysí závod začíná. Za čas Vás to položí, ale to nikoho ve firmě nezajímá, protože běžní pěšáci žijí z vizí a vedení žije z provizí, dokážete to pochopit ?

    Odpovědět

  • dotaznafirmu

    15 září, 2013

    To: Partnersák na odchodu

    Dobrý den,

    byla jsem u Partners cca. rok a po mém odchodu jsem se začala dovídat nehezké věci na moji osobu, a proto bych Vás chtěla požádat o malou laskovost. Prosim, kontaktujte mne na mail dotaznafirmu@sez­nam.cz (z jakéhokoliv mailu, aby byla chráněna Vaše totožnost). Po mém dotazu jistě vše pochopíte.

    Předem děkuju a přeji hezký den

  • ODS

    5 září, 2013

    Zapaleny Mlady konzervativec (pripravka ODS) bude ve vedeni s Kohoutem (Usvit Okamura). Cha cha!

    Odpovědět

  • Anděl

    10 září, 2013

    Špaňár je zakomplexovaný blb.

    Odpovědět

  • huhubamba

    11 září, 2013

    … partnerů do polska měl být II.pilíř s Allianz, ale systém se pos..l, to byl asi sakra kyselej bonbónek…

    Odpovědět

  • TOP10

    12 září, 2013

    Pokud má Partners chuť dělat finanční poradenství jinak, pak člověk s úspěšnými projekty v zahraničí a i v Česku (kde jak známo se úspěch neodpouští), může přinést hodně pozitivního ke zkvalitnění kultury finančního poradenství. Podle mě, velmi dobrá volba!!

    Odpovědět

  • exPartners

    12 září, 2013

    Vy jste vážně úsměvný, ale omlouvá Vás jen to, že nepracujete v Partners, já ano, byť si připravuji se svým týmem půdu pro odchod k poolu. K tomu „úspěšnému“ vstupu Partners do Polska je to trošku jinak, zatím je to totální propadák, ale ovcím se samozřejmě říká něco jiného, např. o jedinečné životní příležitosti apod. Uvnitř Partners se dějí věci, kterým bych před pár lety nevěřil ani v nejhorším snu. Zanáší se produkce jinam, kšeftuje se s BJ kvůli obhajobě pozic, odchází či o odchodu vážně přemýšlí nemalá část poradenské komunity ve firmě apod. Nevím, kdo bude za pár let živit stávající manažery, když je těžké k nám někoho dostat. Když už zůstane, tak časem zanáší a pak utíká do poolů kvůli několikanásobně vyšším provizím. A jen blázen by dnes podepsal doložku za vzdělávání, to je taková malá hypotéka, kdyby se náhodou poradci zachtělo zelenější trávy jinde…škoda mluvit.

    Odpovědět

  • Poradce Partners

    12 září, 2013

    Směšný jste akorát tak vy, ale nebudu tu s vámi strácet čas, vůbec nic jste nepochopil a jenom závidíte. Víte jak poznáte, jestli jste ve svojí práci maximálně úspěšný ? Lidé vám házejí klacky pod nohy, pomlouvají vás, šíří o vás lži, pomluvy a polopravdy, prostě vám závidí úspěch. To je pro mě potvrzení, že jsem ve správné firmě a ve správný čas na správném místě. Nikdy to nikam v životě nedotáhnete, budete jen nulou, která tady bude sedět, tiše závidět úspěch a pomlouvat a plakat, že to nemáte taky.

    Odpovědět

  • yowie

    12 září, 2013

    Proboha, Vy máte opravdu dost. Mohu se zeptat na Vaše vzdělání?

    Kolik jste už podepsal smluv a kolik jste vydělal?

    Lidé, kteří se v tomto oboru orientují, Vám naopak nezávidí. Mnozí byli několik let zpátky stejně zaslepení jako Vy.

    Největší zhoubou pro poradenství (prodej) jsou právě lidé, jako jste Vy. Zaslepení jedinou pravdou, kteří z peněz, které vydělají, dají 2/3 i víc těm nad sebou výměnou za „vize“ neomezeného konzumu a klientům většinou nesmyslně přepálené produkty, aby z té své třetiny alespoň něco měli.

    Já procitnul brzy a uvědomil si, že jestli je na světě někdo, kdo mi mé sny a vize splní, jsem to já sám a ne manažer a stádo nad ním, kteří mě potřebují jen proto, aby žili z mých provizí…

    Odpovědět

  • Hurvínek

    12 září, 2013

    Já bych řekl, že jde o příspěvek Borkovce.

    Odpovědět

  • exPartners

    12 září, 2013

    Petr Borkovec to zcela jistě není, Petr je známý jiným svým legendárním výrokem, a to „Poradci žijí z vizí, my žijeme z provizí“. Slovo „my“ znamená my tam nahoře (tj. manažeři, ředitelé, partneři apod.).

    Odpovědět

  • Petr

    12 září, 2013

    Lidem jako Vy se rika ovce. Ja byl stejny. Snad brzy procitnete.

    Odpovědět

  • TOP10

    12 září, 2013

    Dobrý den, máte pravdu, nejsem z PARTNERS a ani z jiné „poradenské firmy“, přesto prostředí externích sítí znám velmi dobře. Jen jsem se zamyslel nad profilem vašeho nového výkonného ředitele, podíval se, co za posledních 14 let dokázal, včetně úspěšných zahraničních projektů, a myslím si, že pokud chcete dělat finanční poradenství poctivě a dlouhodobě, je nový výkonný ředitel pro PARTNERS nadějí.

    Odpovědět

  • Hanksa

    13 září, 2013

    Jsi píča z Partners, aha

    Odpovědět

  • Milan

    13 září, 2013

    Tip pro FC a redakci I.cz: Viděl jsem, jak sem někdo psal o novém podnikání Martina Nejedlého – půjčky. RPSN v řádech mnoha a mnoha desítek procent, podnikání, které je v absolutním rozporu s finančním poradenství. Ještě ten stejný den byl příspěvek smazaný. Ale absolutně vulgární příspěvky zůstavají. K zamyšlení…

    Odpovědět

  • vasek

    13 září, 2013

    Myslite tu firmu, ktera ty pujcky bude financovat pres jednorazove ziv. pojistky, ktere budou prodavat zastupci FC?

    Odpovědět

  • FC

    13 září, 2013

    Nene myslel toto, zkusíme cenzuru o víkendu :)

    A tak jsem si vzpomněl i na nedávný pohovor s jedním zájemcem, který kdysi pracoval na centrále Providentu a který mi říkal, že většina hlavních manažerů Providentu šla někam do Fincentra. Skutečnost je ještě trošku drsnější, takže kdybyste na to někdy narazili, protože to mohou a asi někdy i budou nabízet někteří zprostředkovatelé Fincentra a protože mně to osobně přijde přímo neuvěřitelné a odporné.  Místopředseda představenstva a bývalý majoritní a stále pravděpodobně minoritní vlastník Fincentra Martin Nejedlý založil Fair Credit International a kterou řídí právě ti manažeři Providentu a přišli s úžasným produktem, který se jmenuje Férové půjčka, což je cash půjčka do 40.000 Kč na 43 – 58 týdnů s RPSN ve stovkách procent a hotovostním inkasem a opravdu úžasným claimem:

    FAIR CREDIT JE SPOLEHLIVÝ: „Děláme to, co říkáme, a říkáme to, co uděláme. Pro všechny naše zákazníky jsme důvěryhodnou oporou a odpovědným partnerem ve finančních službách“
    http://www.fer­kredit.cz/on-line-kalkulacka/
    http://www.fa­ircredit.cz/

    Opravdu „životní opora“. A zejména nyní v září přichází žně, protože není nic lepšího než někoho zadlužit při vybavování dětí do školy.  a zvýšit tak jejich životní úroveň a životní štěstí. 

    Odpovědět