CZK/€ 25.320 +0,18%

CZK/$ 23.408 +0,56%

CZK/£ 29.523 +0,28%

CZK/CHF 25.813 +0,21%

Text: Pavel Hanzl

04. 11. 2013

19 komentářů

Čtyři mouchy jednou ranou

 


 

V pozdních večerních hodinách dne 29. 10. 2013 jsem zjistil, proč se již cca týden, jednou za pár dní když mám čas, nemohu ze své počítačové sítě podívat, co se děje na mém oblíbeném serveru Investujeme.cz.  Přístup na stránky byl něčím blokován. Přičítal jsem to problémům s internetovými prohlížeči, k jakým občas dochází, nebo přetížení internetu. Když jsem se na server Investujeme.cz konečně přihlásil, zhrozil jsem se. Kdosi potřeboval, abych se podívat na uvedené stránky nějakou dobu nemohl.

Někdo ukradl mou identitu a následně mne použil jako nástroj kybernetického boje. Stalo se tak určitě počátkem října. Ten někdo pak vyčkával a udeřil. Spouštěčem bylo uveřejnění filmařských aktivit pana Kalvody na serveru Investujeme.cz dne 22. 10. 2013.

V úterní večer 29. 10. 2013 jsem telefonoval šéfredaktorovi serveru Investujeme.cz Petru Zámečníkovi a požádal jej o pomoc. Na jeho výzvu jsem mu svou žádost formuloval také e-mailem. Dále jsem z důkazních důvodů pořídil tisk celé dosavadní diskuse, tedy všech osob k článku „Opírá se tvrdě do finančních poradců. Projekt Finemon“ a „Finanční poradci (z cyklu Hvězdný prachy)„. Druhý den, 30. 10. 2013 byly všechny příspěvky, které kdosi po 21.10.2013 pořídil pod identitou Pavel Hanzl, podle mé prosby na pana Zámečníka, změněny na text:

„Vážení čtenáři, útokem hackerů na počítačovou síť poradce Ing. Pavla Hanzla došlo počátkem tohoto měsíce ke krádeži jeho identity na tomto serveru  a po včerejším odhalení této skutečnosti Pavlem Hanzlem redakce proto text smazala. Všechny diskusní příspěvky po 21.10.2013, kde je kdosi přihlášen jako Pavel Hanzl, jsou nástrojem někoho jiného, jehož příjmy z nepoctivého finančního zprostředkování ohrožuje projekt Finemon a seriál Hvězdný prachy. Dobré jméno Pavla Hanzla bylo poškozeno. Zvažuje podání podnětu k trestnímu stíhání na neznámého pachatele a žaloby na náhradu škody z budoucího ušlého příjmu. Současně prosí všechny osoby, které v příspěvcích na domnělého Pavla Hanzla reagovaly, o pochopení. Přístupové jméno a heslo k profilu Pavla Hanzla bylo dnes změněno. Pavel Hanzl přislíbil, že k tomuto bezprecedentnímu útoku na jeho osobu se brzy vyjádří samostatným článkem na našem finančním serveru.“

Jsem skutečný, jsem váš kolega, jen používám pokročilé techniky komunikace s klienty a vlastní pomůcky podpory mých obchodů. Věřím své práci a dělám ji poctivě. A moji klienti mi za to věří. Používáte počítač a internet k práci? Někomu může záležet na průniku k vám do počítače. Nevěřili byste jak je to snadné, navzdory všem těm firewallům a antivirovým programům, které všichni používáme. Znalosti odborníků na elektronickou komunikaci, například z podpory mého poskytovatele internetového připojení, jsou široké.

Je to jen otázka jejich dovedností a času na přípravu, na invazi do vašeho soukromí. Na českém finančním trhu jsou lidé, kteří disponují obrovskými prostředky a dovedou si najít a koupit ty nejlepší hackery na světě. Jde jim o mnoho peněz. V nejbližších 2 dnech celou věc předám Kriminální službě Policie České republiky s žádostí, aby nadále monitorovala komunikaci mé sítě a útočníky vypátrala. Šokující je, že kdosi neznámý je velmi inteligentní a dokonale zná obsah všeho, co jsem kdy napsal o sobě a mé práci na internetu. Velmi zdařile zkopíroval můj literární styl i způsob vyjadřování, i mé argumentace. Je dobře zasvěcen do vývoje finančně poradenského trhu v České republice. Snaží se odradit pana Kalvodu od jeho práce, upozorňuje na jakési nebezpečné síly, co by mu mohly odvetou za jeho práci ublížit. Diskusi dále dychtivě doplnili anonymové, někteří jsou velmi inteligentní, jiní značně primitivní. Vše na mne činí dojem, že kdosi se velmi bojí, že jeho nekalé okrádání klientů přes finanční produkty brzy skončí.

REKLAMA

Zkoušeli jste někdy zabít mouchu? Panu Kalvodovi a jeho spolupracovníkům se povedlo zabít několik much jednou ranou, nebo přesněji, velmi k tomu směřují. Zájem klientů je pro něj na prvním místě minimálně již od roku 2006, kdy jsme spolu poprvé diskutovali právě zde na Investujeme.cz, a to nezávisle na tom, kolik z toho bude mít on. Veden dobrými úmysly vytvořil TANK. Jistě to byla spousta práce a je slušné mu za ni poděkovat. Žádný z jeho činů ale zatím významně nesnížil počet osob, které na finančním trhu úmyslně poškozují klienty. Až dosud.

Je tady reálná naděje, že poškozování klientů je u konce. Je tady pes Finemon. Je tady varovný seriál Hvězdný prachy. Klienti snad poznají falešné sliby včas. Díl, který se týká finančních poradců, je ale tak nešťastně natočen, že se mu daří více, než si sám přál. Varuje šokem, velmi drasticky, sice jen před špatnými finančními poradci, ale klienti si to vyloží po svém. Zasahuje hned čtyři cíle najednou. Pracovně těmto cílům budu říkat mouchy. Jaké cíle to jsou?

1. moucha: střelec a bouchač. Obrovská část osob se vydává za finanční poradce, ale ve skutečnosti se finančním poradenstvím jen maskuje. Jejich cílem je především rychle prodat a zapomenout informovat, kde se bere jejich provize. Vztah potřebují udržet alespoň 2 roky, kdy ručí za provize ze životních pojistek. Nepotřebují vztah budovat na dlouhé roky a získat společenskou prestiž.

V České republice je v rejstřících ČNB registrováno nějakých 138 000 osob majících licenci na zprostředkování pojištění a nějakých 26 000 osob, které jsou obdobně vázanými zástupci na zprostředkování investic, dohromady je vzhledem k vysoké úmrtnosti v oboru – podle mého odhadu – činných nejvíce 20 000 osob, když většina používá též licenci na investice. Podle mého odhadu o finanční poradenství nejde 15 000 z nich. Do této skupiny patří také obrovská spousta zmanipulovaných, začínajících mladíčků, nalákaných na peníze do našeho oboru, a také osoby, které se vzdělávat nechtějí a slepě poslouchají své šéfy v poradenských firmách. A samozřejmě jsou to současně lidé, kteří mají mnohem více rádi peníze než svou čest a svědomí.

2. moucha: já a ostatní finanční zprostředkovatelé a poradci, tedy těch cca 5 000 slušných osob. Při vší úctě k osobám, které to myslí s klienty dobře, tahle trefa ohrožuje to zdravé v naší branži. Většina mých slušných konkurentů jsou ale osoby, které se bojí hovořit o podstatě provizí ze životních pojistek, protože současně neumějí zprostředkovat o řád vyšší toky do levných investic přes investiční společnosti, čímž by si některé věci obhájili, zvláště pokud používají i mimořádné pojistné tam, kde se v pojistce má investovat.

REKLAMA

Nejsou zavrženíhodní jako střelci a bouchači, obvykle se neodvažují o vícenásobky daňově optimálních vstupů do životních pojistek, kde se má jen investovat. Je komplikované i to, že ani daňové limity vstupů do pojistek nejsou zrovna levným řešením, a pokud by klient k investování dostal jen pojistky, bylo by to hrubě špatně.

Je velmi těžké odhadnout, kolik z těch 5 000 osob jsou výrazní poradci, kam počítám asi tak 200 osob v celé republice. Výrazní poradci používají pojistky jen jako okrajový způsob investování či vůbec a jde jim o jiné zisky. Proto používají alespoň 50 % vstupů přes mimořádné pojistné. Na toto téma chystám jiný článek, jako pokračování polemiky s Petrem Fejtkem, o užitečnosti IŽP na českém trhu. Těch 5 000 lidí si zaslouží vstupní důvěru, aby je klienti pustili do svého soukromí. Slušní finanční poradci dodávají chybějící finanční vzdělání a zaslouží si přežít. Ti nejlepší ještě navíc publikují.

3. moucha: majitel poradenské firmy. Tyto osoby dlouhodobě bohatnou také – či zejména – z nepoctivého zatajování rozhodných informací v obchodním styku mezi klientem a finančním zprostředkovatelem, jehož se dopouštějí obchodní zástupci z jejich sítí. Panu Kalvodovi, Zárubovi, ale i mnoha jiným osobám jistě nezpůsobí smutek, když někdo takový bude bohatnout pomaleji, či bohatnout přestane.

Otázkou ale je, jak se budou bez zisků majitelů a manažerských struktur MLM firem vyvíjet ti slušní poradci? Líheň poradců je právě MLM firma. Broker pool je pro dospělé. Jen dospělý poradce si poradí se svou svobodou.

4.moucha: klienti. Ač to jistě nebyl chtěný cíl, bohužel druhá moucha je ohrožena. Pokud zahyne druhá moucha, bude se mít špatně i čtvrtá moucha. Klienti pak budou na milost i nemilost vydáni přímo finančním domům, které je pohodlně obslouží bez konkurence nezávislých poradců.

REKLAMA

Pokud jste někdy testovali odborné a etické rozměry zprostředkování čehokoliv přímo na pobočkách finančních domů, jistě víte, že tam si klient parádně naběhne, když to dovolí. Hádejte, zda klient místo jiných činností ve svém životě raději leze na finanční servery, aby se vzdělal a spoustu věcí pak nedovolil?

Domnívám se tak říkajíc důvodně, že někomu velmi vadí možnost, že bude svým rychloprodejem provizně lukrativních produktů bohatnout pomaleji, až se seriál Hvězdný prachy odvysílá někde v televizích.

Impérium temných sil tedy vrátilo úder. Temné síly, ať už se skrývají kdesi v MLM strukturách poradenských a pseudoporadenských firem, nebo v přepychových vilách jejich majitelů, také uměly vystřelit na čtyři mouchy současně. Potřebují, aby jejich obchody nepřestaly. Nehodí se jim do toho snílci, ani píšící finanční poradci, jako jsem já. Někoho zastrašit, jiného zesměšnit… a mne likvidovat. Ve jménu pokračující likvidace úspor rodin klientů. Jak se tohle podaří, když jsem na trhu už 10 let a stále rostu? Mým jménem překročí zákony.

Neznámí útočníci tedy také současně zamířili a vystřelili na 4 cíle. Má se jim podařit, co chtějí?

1. moucha: Vít Kalvoda. Bojovník za poškozené klienty. Byl upozorněn, že by se mu něco mohlo stát, když svůj film nedoplní o vyvážený pohled na naši branži. Byl zesměšněn, že mu čouhá sláma z bot, nemá ani dobrou košili, za klienty a na poradu do třípísmenkové firmy, kde poradensky začínal, prý jezdil autobusem a naším oborem se neuživil.

2. moucha: Ondřej Záruba. Byl zesměšněn, protože osoba, která mnoho ví o podstatě finančních produktů a neuznává žádné finanční poradce, se jaksi nehodí do divadelního představení, kde se tři čtvrtiny prodavačů tváří, že jsou i finančními poradci. Výstupem diskuse pak je, že jej všichni urazili. V rozrušení, že nalétl hackerům, se ptá německy. Patrně nějakou dobu nebude psát.

3. moucha: Pavel Hanzl. Posloužil jako nástroj intenzivního domlouvání panu Kalvodovi, že by měl dát zpátečku, jinak riskuje nějakou újmu na zdraví. Pavel Hanzl je znám i tím, že v roce 2009 vyjednával s jednou poradenskou firmou o odškodnění poškozených klientů a plánoval založit Občanské sdružení poškozených klientů, obdobu Sdružení obrany investorů, se kterým spolupracuje Vít Kalvoda, ale k tomu nedošlo. Toho hackeři využili, aby falešné identitě dodali pocit pravosti.

Dodávám, že jsem dostatečně inteligentní a mám obrovské zkušenosti se sebeovládáním. Připadá někomu jako pravděpodobná představa, že pravý pan Pavel Hanzl by se pěkně přihlásil pod svou identitou, aby pak někomu naznačoval, že by se mu něco mohlo stát? Neznámí hackeři mne dobře znají. Hodila se jim situace, že bych chtěl bránit svou práci a slušné finanční poradce, když jsem mnohokrát napsal, že mi jde o rozkvět naší branže. Moji ideoví protivníci na webu byli natolik omámeni, že zcela uvěřili, že jim píšu já.

4. moucha: jistě nečekáte, že by to mohl být někdo jiný, než klienti. Potřebují mě. Je to několik dnů, kdy jsem podepsal smlouvu s dalším broker poolem, s firmou Broker Trust. Stavím vlastní poradenskou firmu, což si hackeři zjistili kdesi v Obchodním rejstříku či v ARES a použili to v diskusi. Je pravda, že jsem se nevydal cestou budování nějakého ředitelství v MLM poradenské firmě, kterou mám rád a v níž jsem i zůstal. Jdu jinou cestou. Oslovím ty nejlepší poradce z celého našeho trhu, kteří chtějí, abych je naučil mou práci. Chci osoby, které chtějí nejen vydělávat etickou cestou, ale chtějí vydělávat dlouho. V mé firmě nebude místo pro úplné nováčky. V mé firmě nebude místo pro střelce a bouchače.

Je třeba více píšících finančních poradců, více osobností. Ony se rodí, ale je jich velmi málo. Dopad videa o finančních poradcích je ale takový, že s tisíci bouchači budou ve velké míře zabiti nejen slušní poradci, ale i výrazní poradci, a také jednotky budoucích velkých osobností našeho oboru. Kdo tedy za vším stojí? Kdo vrátil panu Kalvodovi jeho úder? Myslím si, že nějaký majitel velké poradenské firmy. A myslím, že hned několik MLM firem bezpochyby začne na svých školeních – samozřejmě jen proto, aby nezvonily v průběhu předávání pracovních dovedností – posluchačům dočasně odebírat mobily, podobně jako vás odzbrojí na vstupu do střežené budovy.

Prosím všechny čtenáře, aby se k dané věci vyjádřili. Prosím ty nejinteligentnější z nich, aby se nadále neschovávali pod identitou anonyma, či podepsaného anonyma. Registrujte se na tomto serveru. Pomozte z něj udělat respektované fórum finančních poradců. Vy všichni, kdo jste dobří odborníci, začněte prosím psát své vlastní články! Vaše diskusní příspěvky jsou málo. Anonymita vás sice dělá bezpečnějšími, ale málokdo čte všechny diskuse. Máte na to! Je třeba pomáhat vychovat dobré finanční poradce.

Loading

Vstoupit do diskuze 19 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz


Související články

Kalkulačka pro výpočet orientační pojistné hodnoty – snížení rizika podpojištění

V roce 2023 Česká asociace pojišťoven (ČAP) představila nový standard pro výpočet pojistné hodnoty nemovitostí, zaměřený především na rodinné domy. Cílem tohoto standardu je minimalizovat riziko podpojištění. V rámci tohoto úsilí byla vytvořena kalkulačka pro orientační hodnotu pojistného, dostupná na webových stránkách ČAP. Tato kalkulačka umožňuje zadat […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

27. 03. 2024

Jaké sankce hrozí při nedodržení povinností v rámci daňového přiznání?

Stále platí, že nejvíc lidí podává přiznání k dani z příjmu fyzických osob až poslední týden v březnu. Proto Finanční správa od pondělí 25. března do úterý 2. dubna letos prodlužuje úřední hodiny podatelen všech finančních úřadů. Finanční úřady budou otevřené od 8 do 17 hodin. Neplatí to však pro […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

26. 03. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

 
 
 

 
  • Rozčarovaný MLM poradce

    6 listopadu, 2013

    Dobrý den pane Hanzle, z bezpečnostních důvodů zde píši pod smyšleným jménem, neboť mnoha kolegům píšícím o tomtéž co Vy již byl zkřiven vlas (opakované kontroly FÚ na základě opakovaných anonymních udání, opakovaně propíchané pneumatiky na autech, různé výhrůžné dopisy, anonymní udání na manželku v zaměstnání apod.). Stal jsem se v této věci pesimistou a již nevěřím, že by se něco mohlo změnit, jak už tu někdo několikrát trefně napsal, kapři si svůj vlastní rybník nevypustí. Napsal jste výborný článek, ok, to je skvělé, bohužel zítra vše pojede podle starých kolejí. I tak děkuji, třeba bude mít někdo více odvahy než já. Rodina, manželka a děti jsou pro mne vším, nechci skončit na krypl káře po domnělé náhodné nehodě, nedej bože aby se něco stalo dětem či ženě. Po dlouhých letech ve finanční MLM firmě chci skončit, bohužel toho vím tolik, že kdybych do světa pustil jen jednu desetinu informací, tak se můžu ihned odstěhovat do Ruska jak pan Snowden.

    Odpovědět

  • xxx

    6 listopadu, 2013

    Zdravim.

    Pokud nechcete, aby vas kdokoliv sledoval, pracujte v sifrovanem tunelu.

    Napr: youtunel.com

    Odpovědět

  • Pacer

    6 listopadu, 2013

    Setkal jsem se osobně s některými zmiňovanými lidmi (Zárubou, Kalvodou) a také znám pár lidí (jednatelů) z MLM a BP (brooker pool). Každému jde o peníze. Ať stojí na jakékoliv straně barikády. Pan Kalvoda šel do toho po hlavě – označil všechny poradce, pojišťováky, investiční makléře, hypotéční specialisty za špatné, hamižné, neseriozní.

    Ono se to dá také pojmout jinak – po „Pohlreichovsku“. Pan Pohlreich také neříkal, nepsal ani netvrdil (ni dodnes netvrdí), že VŚICHNI hospodští, kuchaři, číšníci aj. jsou podvodníci, šlendriáni, neumětelové.
    Pojal to jednoduše. Na přání zákazníků, či samotného personálu a provozovatelů restaurací došel do konkrétní provozovny a „udělal pořádek“. Poté bylo na samotném týmu, zda se zlepší, nebo to zavřou. Za zlepšení dostali určitý počet hvězd.

    V poslední řadě záleží na strávnících. V našem oboru na klientech. Když např. hnědá společnost má špatnou reklamu, asi těžko naláká nějaké klienty na jejich služby. Naopak růžová společnost, pakliže jedná transparentně a férově, nemusí se obávat odlivu klientů.

    Řešení? Je jistě lepší, než-li anonymní udání, vyhrožování a různé podpásovky. Ať poradci, makléři, nebo jednatelé společností pozvou např. pana Kalvodu do své firmy a ukážou, jak pracují. Poté může vyvrátit, že ta která společnost to dělá jinak, správně. Dostane za to možné ocenění, jako v případě p. Pohlreicha hvězdičku= dobrá reklama.

    A rada nakonec? Nevěřte stoprocentně, co je napsáno na netu, v novinách a co se dozvíte v TV 😉

    Odpovědět

  • Anonym

    6 listopadu, 2013

    Vážený pane Hanzle,

    vytušil jsem, že se snad ve své závěrečné výzvě míříte na mě. Nicméně Vámi předestřený příběh je velmi těžko uvěřitelný. Uvěřil-li bych totiž Vaší konstrukci a domyslel-li bych ji do důsledku, musel bych dojít k tomu, že k nejsnadnějšímu zneužití Vaší identitiy mohlo dojít ze strany MLM společnosti, která stojí za těmito stránkami, a kterou vášnivě veřejně obhajujete. To už je slušná paranioa, že? Navíc, pokud by se to opravdu stalo, stopy přístupu se dají zpětně nalézt a pro policii by nebyl problém najít původce (reps. počítač původce). Nicméně celé je to pouze těžko uvěřitelné…

    Druhá věc je smysluplnost diskuze, ke které vyzýváte. Rozumím, že se Vám momentálně hodí jakákoliv PR platforma, ale jste ochotný veřejně přiznat, kolik % Vašich příjmů pochází z fakturací za poradenské služby? Výsledek hodně napoví o počtu skutečných poradců. Po mém soudu se lidé, kteří se živí kombinací poradentsví a zprostředkování, počítají v desítkách, maximálně v několika jednotkách stovek.

    Diskuze o počtu, kvalitě a úmyslech zbylých tisíců zprostředkovatelů vyžaduje více času a energie, kterou teď nemám.

    Anonym Rýpavý

    Odpovědět

  • exekutor

    6 listopadu, 2013

    Pan Hanzl by měl na férovku napsat kolik ma dluhů a komu kolik dluží. Je to velký chlap s velkou osobností, asi taky srdcem. Byl jsem jeho nadšený klient, kvůli němu jsem začal s poradenstvím. Je to borec. Není to nicméně dobrý příklad pro ostatní, protože sám má co dělat, aby přečkal.

    Pavle, nepodepíši se, jsem srab. Byl jsi můj vzor, teď slyším jak na tom si a mrzí mně to.

    Odpovědět

  • 6 listopadu, 2013

    Ale nepovídejte, pan Hanzl že má astronomické dluhy ? Není to opět nějaká podpásovka ? Tuto informaci jste vzal kde vážený pane ? Podělíte se s námi alespoň ohledně výše aktuálních dluhů a za co konkrétně jsou ? Pokud by byly za storna životních smluv, tak by to bylo smutné, nicméně mezi dluh můžeme řadit i běžnou hypotéku, kterou má dnes v naší zemi každý druhý, že ?

    Odpovědět

  • Milan

    6 listopadu, 2013

    Dobře míněná rada všem, kteří se srdcem věnují finančnímu poradenství a zprostředkování finančních produktů: neztrácejte ve zdejších diskuzích čas, nikam to nevede a dále vás to taktéž neposune (lidsky, ani odborně).

    Odpovědět

  • Ondřej Záruba

    6 listopadu, 2013

    Jen bych rád uvedl na pravou míru tvrzení, že neuznávám žádné finanční poradce.

    Velice si vážím práce mnoha finančních zprostředkovatelů a i mnoha finančních poradců.

    Jen namátkou zmíním pár jmen, které mohu bez problému jakémukoliv klientovi doporučit:

    společnost Fin Fin,Jan Rettich, Ondřej Marek, Milan Troščák, Petr Slad, společnost Occam, Vlaďka Koblíšková, Štěpán Průcha…

    Jinak diskuse na toto téma je, dle mého názoru, opravdu ztrátou času, a odmítám být součástí této frašky, kterou pro nás Mr Hanzl sehrál.

    Odpovědět

  • broker

    6 listopadu, 2013

    Pane Hanzle, jestli si myslíte, že vám tu někdo zbaští tu historku o „hacknutém“ počítači, tak se velmi mýlíte. Udělal jste ze sebe hlupáka, z nás se Vám to nepovede.

    Odpovědět

  • Pýtý

    7 listopadu, 2013

    Pane Hanzle,
    opravdu urážíte inteligenci nás všech, když zde rozjíždíte takovéto divadélko.
    „Velmi zdařile zkopíroval můj literární styl i způsob vyjadřování, i mé argumentace“
    Při této větě, jsem se skutečně zasmál.

    Odpovědět

  • Hurvínek

    7 listopadu, 2013

    Zprostředkovatelům a pojišťovnám klesá produkce (www.cap.cz). MLM se dostávají pod silný tlak finančního propadu. A do toho ne zcela objektivní akce Kalvody. A pak pakn Hanzl, který se rozjíždí na vlastní pěst bez MLM.
    Není se co divit, že šéfové MLM a celá ta sebranka žijící z provizí znejistí a začne konat v rozporu s jakýmkoliv etickým řádem, možná i v rozporu se zákony.
    To je prostě realita, která nefunguje jen mezi pojištováky. To je byznys. Byznys MLM v problémech.

    Odpovědět

  • 7 listopadu, 2013

    Mnoho vysoce postavených manažerů pojišťoven vám potvrdí, že rok 2013 (byť ještě neskončil) je jedním z nejslabších ohledně sjednávání ŽP. Dokonce i Pojišťovna ČS se svojí Flexi opět oslovuje obchodní partnery a prosí o sjednávání jejich produktu, což je nevídaný jev…a bude hůř.

    Odpovědět

  • The Perník

    7 listopadu, 2013

    Dovolím si poukázat na další jev, který je čím dál častější, a to skutečnost, že čím dál více tzv. finančních poradců má problém se touto prací slušně uživit. Je nás zkrátka strašně moc na tak malou zemi, navíc to dnes dělá pomalu každý, kdo má v zadku díru a udrží pero.

    Odpovědět

  • Hurvínek

    7 listopadu, 2013

    V korýtko IŽP vysychá. Prasátka MLM jsou přežraná, zralá na porážku. Finanční, poradce, který chce zůstat poradcem, musí pryč z MLM. To je zřejmé.
    Je totiž nemyslitelné, že by mezistupně v MLM byly rozpuštěny.

    Odpovědět

  • Artur Petržilka

    7 listopadu, 2013

    Milý Pavle Hanzle, přál jsi si, aby uvedl komentář k Tvému článku. Je to poprvé v mém životě, kdy píšu komentář do diskuze na tomto serveru.

    Celé to na mě působí tak, že jsi si z nás chtěl udělat srandu a teď si ji děláš po druhé. Zcela se přikláním ke slovům Ondry Záruby v této diskuzi: ,,Jinak diskuse na toto téma je, dle mého názoru, opravdu ztrátou času, a odmítám být součástí této frašky, kterou pro nás Mr Hanzl sehrál.“

    Přeji Ti hezký den,

    Artur

    Odpovědět

  • Bodo

    7 listopadu, 2013

    Tak opravdu, už se ten svět v prdel obrací.
    Jestli tady chtějí životní moudra kázat p. Hanzlovi 24 letí svišti, kteří nejspíš ještě bydlí u maminky, kterým by p. Hanzl mohl dělat taťku… Opravdu nevím, nevím kde tato diskuse spěje a k čemu vlastně je. Diskutuje tady armáda adolescentů, kteří kdyby se objevili u mě jako klienta, tak je ženu sviňským krokem.
    Opravdu tato diskuse a vlastně veškeré jiné na tomto serveru nemají smysl. A proto je toto můj poslední příspěvek, opravdu. Jediná smysluplná diskuse může být na nějakém společném setkání, které zorganizuje např. p. Zámečník, kde si budeme povídat z očí do očí. A to by teprve byla sranda. :-)
    Jdu se raději věnovat činorodé práci.
    Zdar a sílu, dámy a pánové.

    Odpovědět

  • 7 listopadu, 2013

    Přátelé, kolegové a kolegyně,

    přestaňme již do pana Hanzla neustále rýpat, je nad slunce jasné, že se tímto svým krokem nejvíce potrestal on sám. Nač to stále pitvat ? Čím více se hovno rozmazává, tím víc smrdí…

    Odpovědět

  • Eše

    8 listopadu, 2013

    »Teďkonc já vzal ty piliny a soukal jsem z nich ‚provaz k nebi tak silný jako věž na Vorlickým zámku. Jo — abych nezapomněl — když se mi nedostalo toho provazu, jak jsem po ňom lez do nebe od země, sklouznu já dycky dolů, tam jsem provaz uříz a hajdy nahoru dál to nastavit.«

    Odpovědět

  • Sir Rowen Braddon

    25 října, 2014

    Hľadáte veľmi skutočné úver? Za rozumnú úrokovou sadzbou ročne? Priebehu 2–3 dní ste bola odmietnutá neustále podľa svojich bánk a iných finančných inštitúcií? Dobrou správou je to! Ponúkame všetky druhy úverov v rozmedzí od minimálnej sumy 50.000,00 bahtov na $ 30,000,000.00 ma­ximálnou úrokovou sadzbou vo výške 2% ročne pre rozvoj podnikania / rozšírenie podnikania, ktorý je konkurencieschopný. Sme certifikovaní, dôveryhodný, spoľahlivý, efektívny, rýchle a dynamické. A pracovného kapitálu, nehnuteľností a všetkých foriem podnikania financovania Odpovedať na tento e-mail: rowenbraddondi­cals2014@gmail­.com úveru.

    Poskytujeme dlhodobé úvery od jedného mesiaca do piatich rokov.

    Ponúkame tieto druhy úverov a mnoho ďalších;

    • Osobné pôžičky (nezabezpečené úvery)
    • Obchodné úvery (nezabezpečené pôžičky)
    • Celková Loans * Konsolidácia pôžičiek

    Domov zlepšenie

    Prosím, ak ste spokojní, a záujem o naše finančné ponuky, neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes, môžete nám e-mail na e-mailovú adresu: rowenbraddondi­cals2014@gmail­.com.

    So srdečným pozdravom,
    Pôžičky vozidiel (Natchanok).

    Odpovědět